Showbiz

Oana Lis a Fost Diagnosticată cu Cancer: „Nu aveam niciun simptom”! Cum Se Simte Acum

Oana Lis a Fost Diagnosticată cu Cancer: "Nu aveam niciun simptom"! Cum Se Simte Acum

Recent, Oana Lis, cunoscută drept sprijinul de neclintit al soțului ei, Viorel Lis, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele, mai exact un carcinom. La 44 de ani, Oana a ales să împărtășească această veste cu publicul, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Deși nu prezenta simptome evidente, Oana a decis să își facă analizele din cauza unei pete pe piele care devenise îngrijorătoare: „Nu aveam niciun simptom. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele.”

Acea pată o avea de doi ani și, observând că se mărea și nu dispărea în ciuda folosirii de creme, a hotărât să consulte un specialist. „Mi se părea ceva ciudat și mi s-a spus că este periculos, că trebuie să fac o biopsie. Este un carcinom malign”, a explicat Oana.

Operația în Secret și Sprijinul Apropriaților

Cu toate că doar câteva persoane apropiate știau despre diagnostic, Oana a trecut prin intervenția chirurgicală în secret. A fost prima operație majoră din viața ei, exceptând cea de apendicită. „Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost o perioadă destul de grea. Încă mai am nişte dureri după intervenție. Acum realizez. Eu n-am avut nicio operație până acum, decât cea de apendicită. Am 44 de ani.”

Din păcate, în ziua operației, Oana a trebuit să meargă singură la clinică, deoarece Viorel era acasă și nu putea să o însoțească: „Viorel stând acasă, în ziua în care am fost la clinică nu puteam să conduc, m-am întors cu taxi. Și oamenii puternici au nevoie de sprijin.”

Deși afișează mereu o imagine de femeie puternică, Oana recunoaște că și ea are momente de slăbiciune: „Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng. Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi luna asta m-am rugat”.

Mesajul Oanei Lis pentru Public: „Să Mergem la Medic!”

Unul dintre motivele principale pentru care Oana a decis să vorbească despre lupta ei cu cancerul a fost dorința de a trage un semnal de alarmă: „Haideți să mergem la medic! Eu 90% dintre analize mi le-am făcut gratis. Cât avem bani de anumite lucruri, sănătatea trebuie să fie importantă. Mai ales când ai grijă de altcineva, uiți să ai grijă de tine”.

Prin curajul de a-și împărtăși experiența, Oana Lis ne amintește tuturor cât de important este să ne prioritizăm sănătatea și să nu ignorăm semnalele corpului nostru, oricât de neînsemnate ar părea ele la început.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts