Showbiz

Oana Ciocan, Primul Mesaj După Anunțul lui Jador: „Viața mea personală va fi privată”

Oana Ciocan, Primul Mesaj După Anunțul lui Jador: „Viața mea personală va fi privată”

Oana Ciocan, Primul Mesaj După Anunțul lui Jador că Este Burlac Din Nou

Oana Ciocan vorbește deschis despre despărțirea de Jador

Jador și-a surprins recent fanii cu un anunț neașteptat. Dacă acum câteva săptămâni vorbea despre planuri de viitor alături de Oana Ciocan, astăzi, manelistul a dezvăluit că este din nou singur.

Jador și Oana Ciocan au pus punct relației lor după câteva luni

Cu toate că Jador este un artist de succes pe scena muzicală din România, în plan sentimental lucrurile nu par să meargă la fel de bine. În ultimele luni, Jador și Oana Ciocan au format un cuplu aparent perfect, însă recent, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate.

În timpul participării la „Survivor All Stars”, Jador a mărturisit că Oana este sufletul lui pereche, iar relația lor părea destinată succesului. Înainte de a părăsi competiția, el chiar a cerut-o de soție, semn că era serios în intențiile sale.

Separarea anunțată de Jador

După câteva luni de relație intensă, cei doi au hotărât să se despartă. Jador a fost cel care a făcut anunțul pe rețelele sociale, dezvăluind că este din nou burlac și că despărțirea a fost dificilă pentru el.

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și pe fond nervos, mănânc mult.”, a declarat artistul, exprimându-și astfel frustrarea și suferința prin intermediul micilor plăceri culinare.

Reacția Oanei Ciocan nu a întârziat

Vestea despărțirii a surprins pe toată lumea, iar fanii au dorit să afle detalii direct de la Oana Ciocan. Asaltată de întrebări pe social media, Oana a simțit nevoia să răspundă curioșilor.

„Am luat hotărârea ca, de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo.”, a transmis Oana, subliniind dorința de a păstra viața personală departe de ochii publicului.

Despărțirea dintre Jador și Oana Ciocan a fost o surpriză pentru fanii ambilor, iar reacțiile lor au reflectat complexitatea și dificultățile unei relații publice. În timp ce Jador încearcă să își gestioneze suferința prin diferite metode, Oana a ales să își protejeze intimitatea, transformând această experiență într-o lecție despre viața personală și expunerea în mediul online.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts