Showbiz

O Vizită În Casa Stilată a Andreeei Marin – Confort și Eleganță în Pipera

O Vizită În Casa Stilată a Andreeei Marin – Confort și Eleganță în Pipera

Andreea Marin, cunoscută personalitate a televiziunii din România, locuiește într-o vilă splendidă în Pipera, achiziționată după divorțul de Ștefan Bănică jr. Casa reflectă gusturile sale rafinate, având o grădină generoasă unde cultivă legume și fructe.

Pasională de design interior, Andreea a transformat locuința într-un sanctuar al rafinamentului și eleganței. Renovările ample din 2021 au adus un suflu nou întregii proprietăți, fiecare cameră fiind meticulos decorată. Florile, un element central în decor, adaugă prospețime și culoare în diverse spații ale casei, de la bucătărie la dormitor.

Curtea este un paradis recreat, un spațiu unde natura și confortul se împletesc armonios, creând un ambient perfect pentru relaxare.

„A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul”, a scris Andreea Marin pe Instagram, descriind plăcerea de a trăi în această casă renovată.

Implicându-se direct în designul și decorarea casei, Andreea și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, au pus personal mâna la lucrări. „În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja.”

Dormitorul, un spațiu situat la mansardă, este descris de Andreea ca fiind oaza ei de liniște: „Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn, cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră…”

Cu o moștenire familială în domeniul construcțiilor și arhitecturii, Andreea își folosește în mod creativ talentul și viziunea în amenajarea locuinței. „Tatăl meu era inginer constructor foarte talentat în meseria sa, pasionat de arhitectură, iar eu moștenesc ceva de la el. Am o viziune aparte când vine vorba despre designul de interior, deși nu am făcut o școală, dar am amenajat deja mai multe clădiri și de fiecare dată eram întrebată cine s-a ocupat de designul inedit.”

Cu fiecare proiect, Andreea Marin demonstrează că frumusețea și armonia sunt esențiale pentru a crea un cămin iubit și admirat.

O Vizită În Casa Stilată a Andreeei Marin – Confort și Eleganță în PiperaO Vizită În Casa Stilată a Andreeei Marin – Confort și Eleganță în PiperaO Vizită În Casa Stilată a Andreeei Marin – Confort și Eleganță în PiperaO Vizită În Casa Stilată a Andreeei Marin – Confort și Eleganță în PiperaO Vizită În Casa Stilată a Andreeei Marin – Confort și Eleganță în Pipera

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts