Showbiz

O poveste de familie: Adrian Mutu și cei patru copii ai săi

O poveste de familie: Adrian Mutu și cei patru copii ai săi

Adrian Mutu, cunoscutul antrenor român, a decis să-și petreacă vacanța în Republica Dominicană, alături de soția sa și de cei patru copii ai săi. Această escapadă de familie a fost ocazia perfectă pentru Mutu să-și revadă fiicele și să se bucure de timpul petrecut împreună.

Însoțit de soția sa, Thiago, și de fiul său cel mare, Mario Mutu, Adrian a postat o fotografie de familie pe rețelele sociale. În această imagine apar toți cei patru copii ai săi, arătând legătura strânsă pe care o are cu fiecare dintre ei.

Adrian Mutu are două fete din căsătoria cu fosta sa soție, Consuelo Matos Gomez. Adriana, care va împlini în curând 18 ani, și Maya, în vârstă de 15 ani, locuiesc în Republica Dominicană cu mama lor. „Asemănarea dintre Adriana și mama sa, Consuelo, a stârnit multe comentarii din partea fanilor.”

Viața personală a lui Adrian Mutu a fost întotdeauna subiect de discuție. El a fost căsătorit de trei ori și are patru copii cu trei femei diferite. Prima sa soție a fost Alexandra Dinu, cu care a avut un băiat pe nume Mario. După doi ani de mariaj, cei doi au divorțat, iar Adrian s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gomez, din această relație rezultând două fete, Adriana și Maya. Căsătoria lor s-a încheiat în 2013.

În 2015, Mutu s-a căsătorit cu Sandra Bachici, iar împreună au un băiețel pe nume Tiago. „Viața amoroasă a lui Mutu, demnă de o telenovelă.”

În ciuda vieții sale amoroase tumultoase, Adrian a reușit să găsească fericirea alături de Sandra și cei patru copii ai săi. El își dedică timpul și energia pentru a fi un tată prezent și implicat în viața copiilor săi. „Cu toate acestea, el a găsit fericirea alături de Sandra și cei patru copii ai săi, pe care îi iubește și îi susține cu toată puterea.”

Deși fiicele sale locuiesc departe, în Republica Dominicană, Mutu se străduiește să le viziteze de două ori pe an și să mențină o relație apropiată cu ele. Concluzia este clară: Adrian Mutu este un bărbat împlinit și un tată devotat, care pune familia pe primul loc, indiferent de provocările vieții.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts