Showbiz

O noapte de cazare la resortul lui Radu Mazăre din Madagascar: Prețuri și activități

O noapte de cazare la resortul lui Radu Mazăre din Madagascar: Prețuri și activități

După ce a părăsit România, Radu Mazăre s-a stabilit în Madagascar, alegând să se cazeze la hotelul Mantasalay, un complex de lux în care deține acțiuni.

Prețul pentru o noapte de cazare la hotelul Mantasalay din Madagascar este de aproximativ 450 de lei. Acest resort de patru stele se află în nordul insulei Madagascar, în Andovokonko, și oferă o serie de facilități inclusiv micul dejun în prețul camerei și o taxă de oraș de 0,85 euro pe noapte pentru fiecare persoană. Resortul se bucură de o locație excelentă, fiind situat chiar lângă plajă și oferind acces la internet WiFi gratuit și o plajă privată.

Camerele sunt bine echipate, fiecare având baie proprie, aer condiționat și dulap. De asemenea, complexul dispune de un loc de joacă pentru copii, fiind astfel ideal și pentru familii. Cel mai apropiat oraș este Diego Suarez, situat la 13 km distanță, iar aeroportul Arrachart se află la 22 km de hotel.

Facilități și recenzii ale complexului Mantasalay

Recenziile pentru hotelul Mantasalay sunt în general pozitive, apreciind în special raportul calitate/preț excelent oferit. Deși există și câteva comentarii negative, acestea sunt comune pentru orice hotel de renume.

Activități disponibile la resortul fostului primar al Constanței

Complexul Mantasalay oferă o gamă variată de activități pentru oaspeți, incluzând:

Kite surfing

Lecțiile private de kite surfing variază ca preț în funcție de durata acestora. De exemplu:

  • 3 ore costă 150 de euro
  • 6 ore în 2 zile costă 280 de euro
  • 9 ore costă 400 de euro
  • 12 ore în 4 zile (3 ore pe zi) costă 520 de euro

Pentru lecțiile de grup (2-3 persoane), prețurile sunt mai mici, între 105 euro și 364 euro per persoană.

Wind surf

Închirierea echipamentului de wind surf costă între 35 de euro pentru trei ore și 500 de euro pentru 12 zile.

Snorkeling, pescuit sub apă și pescuit

Adâncimea mică a apei face ca snorkelingul să fie o activitate spectaculoasă. Pescuitul cu canoe tradiționale, cu traul sau cu sulița oferă o experiență de neuitat.

SUP și caiac

Există trasee speciale parcurse doar cu ghid, iar această activitate este accesibilă pentru toate nivelurile, fiind posibil să setați propriul ritm.

Excursie cu barca

În aceste mini-excursii puteți vizita Golful Diego, Nosy Antaly Be, Golful Marilor Dune, Bariera de corali Ampasindava Snorkling & Spearfishing și Golful Andovokonko.

Complexul Mantasalay se remarcă prin oferta diversificată de activități și facilități, fiind un loc ideal pentru o vacanță de neuitat în Madagascar.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts