Showbiz

Nunta lui Pepe și Yasmine Ody: Decor, Delicatese și Distracție la Superlativ

Nunta lui Pepe și Yasmine Ody: Decor, Delicatese și Distracție la Superlativ

Imagini uimitoare de la nunta lui Pepe și Yasmine Ody!

Pepe și Yasmine Ody au spus „Da” în fața altarului pe 7 iunie 2024, într-o ceremonie religioasă plină de emoție. El a purtat un costum de mire elegant, iar Yasmine a strălucit într-o rochie de mireasă superbă. Promisiunile de iubire veșnică au fost urmate de o petrecere care a fost deja catalogată drept „nunta anului 2024”.

Dragostea lor a atins noi culmi în fața a peste 200 de invitați, incluzând familie, prieteni și colegi din industrie. Pepe a dorit o nuntă neconvențională, fără un program strict, unde distracția și bucuria au fost în centrul atenției.

O Locație de Vis

Locația aleasă a fost decorată cu rafinament: trandafiri albi în vaze delicate, candelabre elegante, lumânări și arcade sub formă de inimi. Atmosfera a fost completată de un recital la harpă, oferind un moment deosebit la sosirea invitaților. De asemenea, un loc de joacă special amenajat pentru copii, cu corturi și jucării, a fost o surpriză plăcută pentru micuți.

Meniul Diversificat al Nunții

Pepe și Yasmine au optat pentru un meniu deosebit, bogat și variat. Printre aperitive s-au numărat terine diverse, rosti cu păstrăv afumat, rulou din carne de vită și brânză brie, tartar de avocado, roșii cu mozzarella di bufala și terină de foie gras. Sesiunile live de gătit au adus un plus de interactivitate, invitații putând alege între diferite feluri de pizza, paste cu creveți și risotto cu trufe și ciuperci porcini.

Bufetul suedez a fost la mare căutare, oferind preparate la grătar precum pui dezosat, cotlete de miel marinate, file de doradă și caracatiță. Nu au lipsit nici gustările reci: humus cu nuci și pin și baba ganoush. Garniturile au inclus cartofi zdrobiți, legume la grătar, orez prăjit și salată fattoush.

O noutate absolută a fost prezența unui stand de shaorma, o delicatesă preparată chiar în fața invitaților.

Invitați de Marcă și Distracție la Superlativ

Pepe și-a dorit ca această nuntă să fie una unică în România și a investit în fiecare detaliu pentru a asigura distracția invitaților. Printre cei care au întreținut atmosfera s-au numărat Theo Rose, Mandinga și Clejanii. Nea Marin, împreună cu trupa sa de dansuri, a susținut un moment special, aducând un plus de tradiție și energie.

Pepe a declarat înainte de nuntă:

„Avem emoții, normal. Este totul super bine

organizat și avem încredere că o să iasă un super eveniment și toată lumea vine să se distreze. Da (n.r. este totul pus la punct). Totul este în detaliu pus la punct.

Dacă au curaj oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta, și care au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite.

De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu. O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă.

Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, a spus Pepe, cu câteva zile înainte de nuntă.

Nunta lui Pepe și Yasmine Ody a fost un eveniment de neuitat, plin de momente speciale, decoruri elegante și un meniu diversificat. Cu siguranță, această zi va rămâne în amintirea tuturor invitaților ca una dintre cele mai frumoase nunți la care au participat. Cu dragoste, muzică și delicatese, Pepe și Yasmine au sărbătorit începutul unei noi etape în viața lor, alături de cei dragi.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts