Showbiz

Nunta lui Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru: Detalii și Planuri pentru Meniul de Nuntă

Nunta lui Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru: Detalii și Planuri pentru Meniul de Nuntă

Filmările noului sezon al emisiunii MasterChef au început în forță, promițând să aducă spectacol și inspirație telespectatorilor. Gina Pistol va prezenta emisiunea, iar cei mai renumiți trei chefi din România, inclusiv Cătălin Scărlătescu, vor fi alături de ea.

Cătălin Scărlătescu a povestit despre cariera sa profesională și planurile de viitor, oferind o adevărată lecție de viață prin muncă și determinare. Amintindu-și începuturile sale în bucătărie din 1989, chef-ul a dezvăluit că a început prin a spăla vase și a curăța cartofi, activități care i-au pus bazele carierei impresionante. Astăzi, fiind partenerul de viață al actriței Doina Teodoru, Scărlătescu este un chef respectat și se gândește serios la căsătorie.

“La un moment dat munceam la Orizont, în Predeal, m-au băgat la cartofi și m-au uitat acolo vreo șase-opt luni. Și pe vremea aia nu erau cartofii congelați. Luai cartofii cu sutele de tone, le băgai în beci și acolo rămâneau. Și cineva trebuia să aibă grijă de ei tot timpul”, a povestit Scărlătescu. Această perioadă dificilă i-a oferit lecții valoroase despre răbdare și perseverență, esențiale pentru succesul său ulterior.

Deși are reputația de „căpcăun” în emisiune, Scărlătescu a explicat că, în realitate, este o persoană blândă, dorind să ajute tinerii bucătari să se afirme. “Pare că eu sunt căpcăunul, doar că nu-i așa. Tu știi foarte bine că eu sunt un om blând. Sunt un om care îi ajută pe cei mai tineri să urce în bucătărie, pentru că și eu la rândul meu am fost ajutat”, a declarat el.

Planuri de Nuntă cu Doina Teodoru

Referitor la viața personală, Cătălin Scărlătescu a discutat despre planurile sale de căsătorie cu Doina Teodoru. Deși nu au stabilit încă o dată pentru nuntă, Scărlătescu are o viziune clară despre cum ar trebui să fie evenimentul. “Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu’ e asta, să stau drepți la nuntă, «acum să intre sarmalele sau curcanul»?!”, a spus el.

Scărlătescu dorește un meniu de nuntă flexibil și diversificat, care să permită invitaților să se bucure de mâncare după propriul gust și ritm. “Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă.”

El a continuat: „Dacă vii cu o paletă frumoasă, cinci preparate de pește, cinci de carne, ai de unde să guști, să te simți bine. Te duci să și bei, să și dansezi, când ai timp de toate?!,” a concluzionat Scărlătescu.

Noul sezon al emisiunii MasterChef se anunță captivant, nu doar prin provocările culinare, ci și prin poveștile de viață ale juraților și concurenților. Cătălin Scărlătescu, împreună cu colegii săi chefi și Gina Pistol, va continua să inspire și să motiveze tinerii bucătari să-și urmeze pasiunea și să atingă excelența în bucătărie.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts