Showbiz

Nunta de vis a lui Răzvan Simion la etajul 25: eleganță și rafinament

Nunta de vis a lui Răzvan Simion la etajul 25: eleganță și rafinament

Nunta de vis a lui Răzvan Simion la etajul 25: eleganță și rafinament

Recent, Răzvan Simion și Daliana Răducan, talentata arhitectă cu care este într-o relație de trei ani, au spus „DA” într-o ceremonie intimă, dar plină de eleganță. Evenimentul a avut loc la etajul 25 al unei clădiri impresionante din București, oferind o priveliște de neuitat asupra orașului.

O zi plină de evenimente speciale

Pe 8 iunie, în timp ce Răzvan și Daliana își uneau destinele, alte două cupluri celebre își oficializau relațiile: Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor, s-a căsătorit cu Ana Maria Pop, iar fosta mare gimnastă Larisa Iordache a spus „DA” lui Cristian Chiriță.

O ceremonie discretă și rafinată

Răzvan și Daliana au optat pentru o ceremonie restrânsă, anunțând vestea pe rețelele sociale doar după eveniment. Imaginile și mesajele distribuite au reflectat fericirea și eleganța momentului.

Decorul de poveste

Carmen Ioniță, wedding planner și prietena cuplului, s-a ocupat de organizarea evenimentului, iar rezultatul a fost spectaculos. Decorul a fost dominat de alb și auriu, cu accente de trandafiri roșii. Peretele destinat fotografiilor a fost decorat cu sute de hortensii albe, iar mesele erau împodobite cu pahare și lumânări. Drumul de la intrare până la petrecere era marcat de lumânări aprinse, creând o atmosferă romantică și sofisticată.

Momentul artistic al serii

Unul dintre momentele speciale ale serii a fost recitalul tenorului Alin Stoica, care a încântat invitații și mirii cu celebra arie „Libiamo ne’ lieti calici” din „La Traviata” de Giuseppe Verdi. Această interpretare a adăugat o notă înălțătoare și elegantă evenimentului.

Locația exclusivistă

Daliana și Răzvan au ales un restaurant rafinat situat la etajul 25 al clădirii Ana Tower de pe bulevardul Poligrafiei din București. Priveliștea spectaculoasă și interiorul elegant au completat perfect stilul cuplului. Cu prețuri pe măsură, meniurile de brunch costând 350 de lei per persoană, invitații s-au bucurat de preparate și vinuri de top.

Ținutele invitaților

La eveniment au fost prezenți 50-60 de persoane, printre care și Dani Oțil și soția sa. Dani, prieten din copilărie și coleg de emisiune al lui Răzvan la Neatza, a purtat un costum personalizat cu inițialele sale, fiind impecabil ca întotdeauna. Gabriela Oțil, topmodel de succes, a impresionat cu o rochie argintie cu cupe în formă de inimioare, pe care a asortat-o cu un plic și sandale roșii.

În concluzie, nunta lui Răzvan Simion și Daliana Răducan a fost un eveniment intim, elegant și rafinat, reflectând perfect stilul și personalitatea cuplului. Decorul spectaculos, locația exclusivistă și momentele speciale au transformat această zi într-una de neuitat.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts