Showbiz

Nuntă ca un vis de vară: Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele religios

Nuntă ca un vis de vară: Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele religios

Oana Moșneagu și Vlad Gherman: O nuntă de poveste într-o locație de vis

Duminică, 2 iunie, actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman au trăit „visul unei nopți de vară”, când și-au unit destinele religios într-o ceremonie de neuitat.

O Ceremonie Magică în Inima Naturii

La aproape două luni de la cununia civilă, Oana și Vlad au ales să-și oficializeze relația și în biserică. Petrecerea a avut loc într-o seră situată în mijlocul pădurii, același loc unde Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit anul trecut.

Oaspeți și Atmosferă de Vis

Evenimentul a adunat aproximativ 160 de invitați, printre care nașii Anca Sigartău și Dragoș Pandele. Împreună, mirii și nașii au pregătit o seară plină de surprize muzicale și momente speciale.

Declarații Emoționante

Oana Moșneagu a descris ziua nunții exact așa cum și-au dorit-o: „Este fix ce ne-am dorit! Ne-am dorit o nuntă ca într-un vis al unei nopți de vară, printre copăcei, flori, într-un cadru ușor boem, cu o lumină presărată de căldura unor felinare, într-o mini-pădurice în inima pădurii, în care invitații noștri îmbrăcați în culori vii sau pastelate să ‘dănțuie’ până dimineața. Și se întâmplă! Iar acum avem un singur regret. Că mâine ne vom trezi din acest vis care o să pară prea scurt pentru cât de frumos o să fi fost.”

Vlad Gherman: Între Vis și Realitate

Vlad Gherman, emoționat, a mărturisit: „Am visat să fie exact așa cum este. În această locație, cu oamenii dragi nouă, dansând pe muzica noastră preferată și stând pe ringul de dans cât ne țin picioarele. Și avem în jurul nostru profesioniști, niște oameni minunați, de la organizatoarea nunții noastre, Ivona Nenu, Ivo Wedding Planner, care ne-a pavat tot drumul spre acest moment cu idei, liste, variante și desfășurătoare la minut, la Nicu Bocancea care a făcut magie cu decorul, dar și cu Orangeria creată de el care este cadrul perfect pentru noi. Povestea noastră se întâmplă, în sfârșit, actele ei, ca-ntr-o piesă de Shakespeare, sunt în plină desfășurare, iar noi încercăm să ne bucurăm de fiecare secundă din ea.”

Pregătiri Asemeni unui Puzzle

Drumul de la vis la realitate a fost asemeni unui puzzle plin de liste, propuneri și întâlniri, toate menite să creeze cadrul perfect pentru această poveste de iubire. Oana a ales o rochie spectaculoasă, accesorizată cu bijuterii simple, în timp ce Vlad a optat pentru un costum clasic, negru. Tema shakespeare-iană a petrecerii a fost aleasă pentru a reflecta „Visul unei nopți de vară” în ziua cea mare.

Organizare și Decoruri de Excepție

Ivona Nenu, cunoscută ca Ivo Wedding Planner, a declarat: „Nunta Oanei și a lui Vlad este în primul week-end de vară, într-o zi cu o căldură blândă, iar conceptul în jurul căruia am construit totul este unul ales de ei, cu inspirație shakespeare-iană, pornită din iubirea lor. Au spus la unison „Visul unei nopți de vară” și absolut tot ce a urmat s-a țesut ca să creeze această poveste frumoasă și suavă, desprinsă parcă din cărți. Odată tema stabilită, am avut grijă împreună ca în toate detaliile să se regăsească elemente care să marcheze visul unei nopți de vară și dorințele lor, de la invitația gândită ca o chemare la un spectacol de teatru în mai multe acte, până la locație, ținute, decoruri sau chiar barul de înghețată și candy bar-ul personalizat cu elemente de vară, ciupercuțe, flori.”

O Noapte de Neuitat

Nicu Bocancea, creatorul aranjamentelor florale, a adăugat: „Am accesorizat mesele cu decoruri din flori pastelate, de sezon și am adăugat detalii solare. Cu atenție la toate detaliile, gusturile, momentele și aspectele, întâlnirile cu Oana și Vlad s-au lăsat cu zâmbete, glume și multă veselie, în ton cu vara din visul lor.”

Aceasta a fost nuntă de poveste a Oanei Moșneagu și Vlad Gherman, o seară plină de magie și iubire, într-un decor de vis, exact așa cum și-au dorit.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts