Showbiz

Numele secrete ale Prințului William și Kate Middleton: Află cum se prezintă în public

Numele secrete ale Prințului William și Kate Middleton: Află cum se prezintă în public

Când nu vor să fie recunoscuți, Prințul William și Kate Middleton folosesc pseudonime care le permit să se bucure de mai multă intimitate. De-a lungul anilor, membrii familiei regale britanice, inclusiv regretata regină Elisabeta a II-a și Regele Charles, au adoptat nume de cod pentru a-și proteja identitatea. Aceste pseudonime nu sunt doar măsuri de securitate, ci și mijloace de a avea momente de normalitate.

Incidentul de la magazinul de costume de neopren

Un episod interesant a avut loc în timp ce Prințul William lucra ca pilot în Țara Galilor. Într-o zi, Kate Middleton, pe atunci ducesă de Cambridge, a lăsat să-i scape unul dintre numele sale secrete în timp ce făcea cumpărături pentru un costum de neopren. După ce și-a uitat poșeta, proprietarul magazinului, Dave Buckland, i-a cerut numele pentru a rezerva articolul. Kate a răspuns simplu: „Doamna Cambridge”.

Un martor a relatat pentru Daily Mail: „Se uita fix la ea și chiar a comentat că este un nume de familie destul de neobișnuit. Nu avea habar cine este. Ea doar a zâmbit și a spus că se va întoarce.”

Pseudonimele folosite în vacanțe

Pe lângă „Doamna Cambridge”, se pare că William și Kate utilizează și alte pseudonime în timpul vacanțelor. Prințul William se prezenta sub numele de Danny Collins, în timp ce Kate Middleton folosea numele Daphne Clark. Ambele nume au inițialele DC, reprezentând Ducele și Ducesa de Cambridge – titlurile lor regale înainte de a deveni Prinț și Prințesă de Wales.

Poreclele membrilor familiei regale

Și ceilalți membri ai familiei regale au porecle interesante. În 2019, în timp ce se plimba cu bunica sa, Carol Middleton, Prințul George a surprins pe toată lumea când s-a prezentat ca Archie. O femeie care l-a întâlnit a spus: „Spre uimirea mea, a spus: „Mi se spune Archie”, cu un zâmbet pe față. Nu știu de ce își spune Archie, dar deseori copiii se joacă cu numele lor”.

Regina Elisabeta a II-a avea o poreclă din copilărie, Lilibet, datorată faptului că nu-și putea pronunța numele corect. În plus, nepotul său, Prințul William, a inventat porecla „Gary” după ce a încercat să spună „Granny” (bunică) și a ieșit „Gary”. Monarhul și-a păstrat această poreclă amuzantă de-a lungul vieții.

Fiul lui William, George, o numea pe regina Elisabeta „Gan-Gan”, iar Prințul Philip își alinta soția cu denumiri precum „Cabbage” și „Sausage”.

Aceste detalii arată o latură mai umană și intimă a familiei regale, demonstrând că, dincolo de statutul lor, și ei au momente de vulnerabilitate și afecțiune.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts