Showbiz

Nu o să ghicești cine este băiatul din imagini – Smiley, Povestea Copilăriei și Drumul Spre Succes

Nu o să ghicești cine este băiatul din imagini - Smiley, Povestea Copilăriei și Drumul Spre Succes

Nu o să ghicești cine este băiatul din imagine. Este iubit de mulți români și are o soție la fel de celebră

N-o să-ți vină să crezi că băiețelul timid din imagine este astăzi unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din țara noastră. Deși a știut de mic că are o pasiune pentru muzică, decizia de a-și urma visul a venit abia după ce a terminat facultatea.

Cine este copilul din imagine?

L-ai recunoscut? Este Smiley, un artist cu o voce inconfundabilă și un succes imens. Deși aspectul său s-a schimbat de-a lungul anilor, bunătatea din privire a rămas aceeași. La vârsta de 10 ani, a descoperit dragostea pentru muzică și a decis să urmeze cursurile Școlii Populare de Artă de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, specializându-se în chitară clasică. Chiar dacă acum nu mai urcă pe scenă cu acest instrument, abilitățile sale rămân impresionante.

După liceu, a continuat studiile la Facultatea de Comerț a Academiei de Studii Economice. Totuși, în cele din urmă, a ales să-și urmeze pasiunea pentru muzică, devenind artistul renumit de astăzi.

Cum a fost copilăria lui Smiley

Smiley era un copil extrem de energic încă de mic. Mama lui a povestit cum, într-o vară, a provocat un incendiu pe balcon folosind o petardă, incident care a distrus perdeaua de la geam.

„Când eram în clasele primare, mama îmi făcea toate desenele pentru școală. Mama este desenator, deci știe bine să le deseneze. Până când s-a prins învățătoarea că nu le fac eu.

Ea vedea ce fac în clasă și nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu și foarte urât. Am scris de doctor docent, deși nu am nicio legătură cu medicina”, a povestit Smiley.

Povestea lui Smiley este o sursă de inspirație pentru mulți, demonstrând că urmarea pasiunii poate duce la un succes extraordinar. Din copilul plin de energie și dornic de aventură, a devenit unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România, cu o carieră remarcabilă în muzică.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts