Showbiz

Noul Sezon Survivor România: Data Premierei și Detalii de Ultimă Oră

Noul Sezon Survivor România: Data Premierei și Detalii de Ultimă Oră

Este Oficial! Când Începe Noul Sezon Survivor România

Survivor România revine pe micile ecrane, iar fanii emisiunii de la PRO TV sunt nerăbdători să afle toate detaliile despre noul sezon. Managerii PRO TV au decis să prelungească licența pentru celebrul reality show filmat în Republica Dominicană, și preselecțiile sunt deja în plină desfășurare. După succesul ultimului sezon, câștigat de Zanni, show-ul promite să fie la fel de captivant și în 2025.

Data Premierei și Echipa de Prezentatori

Telespectatorii își pun întrebarea: când va începe noul sezon Survivor România? PRO TV a anunțat că sezonul 6 al emisiunii va fi difuzat în luna ianuarie 2025. Daniel Pavel, îndrăgit de fanii show-ului, este așteptat să revină ca prezentator. Alături de el, Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, ar putea să facă din nou parte din echipă, aducându-și experiența și carisma în fața camerelor.

Reacțiile lui Zanni la Acuzațiile Apărute

Zanni, deja dublu câștigător al Survivor România, a răspuns acuzațiilor legate de întoarcerea sa în competiție. Într-un interviu pentru Cancan.ro, el a declarat: „Sunt Zannidache, am câștigat Survivor de două ori. Mă simt foarte bine, sunt înconjurat de toți oamenii care m-au votat. Au votat dreptatea, au votat naturalețea, au votat talentul. Nu au votat lașitate și nu mai spun. Mă simt foarte bine, mă simt îndreptățit”.

Controverse și Reacții ale Fanilor

După victoria lui Zanni, Culiță Sterp a susținut că voturile pentru fratele său, Iancu, nu au fost înregistrate corect. Aceasta a generat un val de critici pe rețelele de socializare. În replică, Zanni a comentat: „Să ne spună câte voturi nu i s-au înregistrat lui Iancu și să înmulțească cu 100 ca să își dea seama câte nu ni s-au înregistrat nouă. Dacă lui nu i s-au înregistrat 10.000 de voturi, nouă nu ni s-au înregistrat un milion de voturi. Mă simt iubit, s-a arătat tot ce trebuia. Se vede diferența de acum trei ani și cum mă simt în momentul acesta. Mă simt recunoscător, iubit, apreciat și vreau să mai vină un Survivor să dau iar cu Războinicii de pereți”.

Planurile lui Zanni cu Marele Premiu

După ce a câștigat marele premiu de 100.000 de euro, Zanni are planuri mari: „Vreau să îmi fac niște cabane la munte unde să vină toată lumea care m-a iubit și toată lumea care vrea o vacanță. Undeva în munți voi face cabanele, asta voi face cu premiul câștigat la Survivor. Nu sunt dispus să pierd banii, vreau să-i investesc. Prima dată mi-am cumpărat un apartament din banii câștigați la Survivor”.

Cu așteptările crescânde și emoțiile la cote maxime, noul sezon al Survivor România promite să fie un spectacol de neuitat, plin de provocări și surprize pentru toți fanii emisiunii.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts