Showbiz

Monica Gabor: O Poveste de Succes Pornită din Modestie

Monica Gabor: O Poveste de Succes Pornită din Modestie

Monica Columbeanu, cunoscută anterior ca Monica Gabor, și-a început viața într-un sat mic din județul Bacău, numit Gîşteni. Născută într-o familie de maghiari catolici, părinții săi, Emil Gabor și Veronica Bulaica, au influențat profund copilăria și formarea sa.

Viața Monicăi a fost marcată de originile sale modeste. „Amândoi sunt neam de unguri. Tatăl e din neamul țiganilor gabori, iar mama, din cel al ceangăilor. Toți ăștia sunt romanocatolici pe aici. Bine, la un moment dat, părinții lui Emil s-au certat cu preotul catolic și au trecut la ortodoxism,” povestește baba Maria, una dintre bătrânele din sat care știa tot ce mișcă prin împrejurimi.

Monica și sora sa, Ramona, au crescut într-o casă construită din lemn și lut. După inundațiile devastatoare din anii ’90, părinții lor au muncit din greu pentru a reconstrui locuința. Mama lor, Veronica, a fost un adevărat stâlp al familiei, lucrând zi și noapte pentru a asigura un trai decent. „Veronica muncea zi lumină la casa aia. Lua pământ cu mâinile goale din șanț. Nu avea serviciu, își câștiga existența vânzând mileuri la Brașov. Monica o ajuta, croșetând macrameuri ore întregi,” povestesc vecinii.

Copilăria Monicăi nu a fost lipsită de provocări. Un episod tragic a fost când ea și sora sa au fost pe punctul de a se îneca, fiind salvate la timp de săteni. Acest eveniment a consolidat și mai mult legătura dintre membrii familiei Gabor.

În cele din urmă, familia s-a mutat în Bacău, într-un apartament primit de Emil Gabor de la stat în perioada comunistă. Casa din Gîşteni a fost vândută pentru 17 milioane de lei, o decizie luată de Veronica, care dorea să înceapă o viață nouă departe de amintirile dureroase.

Tensiunile nu au lipsit din viața de familie. „Veronica era adesea de rea-voință, ceea ce îl supăra pe Emil. Mereu avea ceva de reproșat lui sau familiei lui,” spun vecinii și mătușa lui Emil Gabor.

Cu toate acestea, Monica a reușit să depășească obstacolele și să-și construiască o carieră de succes. Determinarea și ambiția sa au transformat-o într-una dintre cele mai cunoscute personalități din România.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts