Showbiz

Monica Gabor anunță venirea Irinei în România: Momente emoționante la balul de absolvire

Monica Gabor anunță venirea Irinei în România: Momente emoționante la balul de absolvire

Monica Gabor Anunță Întoarcerea Irinei în România: Detalii și Imagini Emoționante de la Balul de Absolvire

Monica Gabor a anunțat cu entuziasm că fiica ei, Irina Columbeanu, va reveni în România în această vară. Informația a fost inițial făcută publică de Irinel Columbeanu, tatăl Irinei, care a menționat că adolescenta va sosi la începutul lunii iunie.

Recent, Irina Columbeanu a participat la balul său de absolvire, unde a strălucit într-o rochie elegantă, neagră, decorată cu flori albastre. La doar 16 ani, Irina a devenit foarte activă pe rețelele de socializare, împărtășind momente importante din viața sa cu urmăritorii săi.

Monica Gabor, fostul model și fosta soție a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a confirmat vestea reîntoarcerii Irinei printr-o postare pe Instagram. „Mai sunt 13 zile! Irina vine în România”, a scris Monica, alături de o fotografie a fiicei sale.

Irina s-a mutat în Statele Unite în urmă cu cinci ani, locuind împreună cu mama sa și partenerul acesteia, Mr. Pink. Aceasta va reveni în România pentru a-și vizita tatăl, care se află într-un azil din Ghermănești, județul Ilfov.

De la mutarea în Statele Unite în 2018, Irina a reușit să devină independentă financiar. Irinel Columbeanu, mândru de realizările fiicei sale, a declarat că aceasta lucrează la un restaurant din Malibu și și-a cumpărat singură o mașină. „Irina este independentă. Și-a cumpărat singură o mașină, are economii pentru colegiu și mă ajută financiar”.

În cadrul unei emisiuni la Prima TV, prezentatorul Cristi Brancu l-a invitat pe Irinel Columbeanu să îi transmită un mesaj fiicei sale. Irinel a profitat de ocazie pentru a-i adresa câteva cuvinte emoționante Irinei: „Bună, Irina. Mi-ar plăcea foarte mult să te văd din nou, să știu că ești lângă mine și să simt că ai cumva grijă de mine”.

Cristi Brancu a încheiat momentul cu un apel la emoțiile telespectatorilor: „Doamnelor și domnilor, mesajul unui tată emoționat care își dorește să își vadă fiica din nou. Prin urmare, așteptăm răspunsul Irinei”.

Irina Columbeanu, tânăra care a crescut sub lumina reflectoarelor, se pregătește acum să revină în țara natală, aducând cu ea experiențele și realizările din Statele Unite. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce surprize ne mai pregătește această reîntâlnire mult așteptată.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts