Showbiz

Monica Dascălu: Sarcină la 46 de ani și o nouă căsnicie

Monica Dascălu: Sarcină la 46 de ani și o nouă căsnicie

Monica Dascălu: Bucuria unei noi sarcini la 46 de ani

Monica Dascălu, cunoscuta prezentatoare de la Pro TV, trăiește un moment special în viața sa. La 46 de ani, ea așteaptă cel de-al doilea copil și s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr.

O nouă etapă în viața Monicăi Dascălu

După un mariaj de zece ani cu avocatul Mihai Băjenaru, Monica Dascălu a decis să pună capăt relației din cauza dificultăților în a deveni părinți. Divorțul a fost discret, însă la scurt timp, Monica și-a refăcut viața alături de un proprietar de service auto, mai tânăr decât ea.

Fericire și împlinire familială

Monica a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală, după ani de încercări. La 44 de ani, a adus pe lume un băiețel sănătos, iar acum, la 46 de ani, se pregătește să nască o fetiță. Aceasta este și motivul pentru care a lipsit de la pupitrul știrilor de la ora 17, intrând în concediu de maternitate pentru a se odihni și a proteja sarcina.

Un vis devenit realitate

Dorința de a fi mamă a fost mereu prezentă în viața Monicăi. În timpul căsniciei cu Mihai Băjenaru, nu a reușit să aibă copii, dar după multe încercări și speranțe, visul ei s-a împlinit. Acum, se bucură de a doua sarcină și își petrece timpul alături de familie, într-o perioadă plină de emoție și anticipare.

Provocările și bucuriile unei sarcini la 46 de ani

Sarcina la această vârstă vine cu provocările ei, însă Monica este plină de energie și optimism. Fericirea de a deveni din nou mamă îi dă puterea necesară pentru a trece peste orice obstacol.

O viață sentimentală intensă

Înainte de a se căsători prima dată, Monica Dascălu a avut relații cu bărbați celebri, printre care Marius Vizer, Marius Kalmar și fostul fotbalist Adrian Mutu. Despre relația cu Mutu, se spune că acesta cheltuia sume mari doar pentru a vorbi la telefon cu Monica. Relația lor nu a durat, iar Monica l-a cunoscut pe avocatul Mihai Băjenaru, cu care s-a căsătorit în 2010.

Declarații despre viața de cuplu

Monica a vorbit deschis despre relația sa cu Mihai Băjenaru într-un interviu mai vechi: „Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Niciunul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!… Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins.”

Monica Dascălu continuă să inspire prin povestea ei de viață, demonstrând că niciodată nu este prea târziu să îți împlinești visurile. Cu o familie iubitoare și un nou copil pe drum, Monica se bucură de fiecare moment al acestei perioade unice din viața ei.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts