Showbiz

Monica Anghel dezvăluie secretul unei vieți sănătoase și a unei siluete admirabile

Monica Anghel dezvăluie secretul unei vieți sănătoase și a unei siluete admirabile

Monica Anghel, una dintre cele mai respectate și talentate artiste din România, ne-a împărtășit cum reușește să se mențină într-o formă fizică excelentă și să adopte un stil de viață sănătos. Cu o voce puternică și o carieră de succes, Monica este un exemplu de urmat în multe aspecte, nu doar în muzică.

În trecut, Monica nu era la fel de atentă la alimentație sau la importanța exercițiilor fizice, dar acum se dedică sănătății sale cu seriozitate. Iată ce face artista pentru a rămâne într-o formă perfectă: „Fac sport, am grijă ce mănânc, nu beau alcool, decât foarte foarte rar, nu pentru că nu se bea, ci pentru că alcoolul îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu, doar în caz că e vreo ocazie foarte specială. Ultima oară când am băut alcool a fost de revelion, dar foarte puțin.”

Nu doar Monica a adoptat acest stil de viață, ci și familia ei a îmbrățișat aceleași obiceiuri sănătoase. Artista ne-a povestit și despre activitățile preferate ale soțului și fiului ei, menționând că „Și familia mea adoptat cumva același stil de viață. Soțul meu, de exemplu, este cu peștele, îi place să meargă la pescuit, mie nu îmi place pentru că e prea static.”

Anul 2022 a avut un început dificil pentru multe persoane, inclusiv pentru Monica, care a ales să reflecteze la lucrurile cu adevărat importante în viață. Artista își propune să aprecieze mai mult momentele petrecute alături de cei dragi: „Nu mi-am propus nimic. Vreau să fim sănătoși, în primul rând și să fim uniți, să fim aproape, să mă văd cu prietenii mei dragi și să ne bucurăm de momentele pe care le avem împreună. Să ne bucurăm, până la urmă, de lucrurile simple, pentru că despre asta este viața. Viața nu este neapărat despre a avea, ci despre a te bucura de tot ceea ce primești în fiecare zi. Este o bucurie imensă, zic eu, însăși faptul că te trezești în fiecare zi dimineațăși deschizi ochii și vezi că s-a găcut dimineață.”

Așadar, Monica Anghel ne oferă o lecție valoroasă despre importanța sănătății și fericirii, împărtășind cu noi rețeta sa pentru o viață echilibrată și plină de succes.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts