Showbiz

Mikaela, fiica Iuliei Albu, strălucește la banchetul de absolvire

Mikaela, fiica Iuliei Albu, strălucește la banchetul de absolvire

Mikaela, fiica Iuliei Albu, a strălucit la banchetul de absolvire a clasei a VII-a

Mikaela, fiica adolescentă a Iuliei Albu și a fostului său soț, Mihai Albu, a captat toate privirile la recentul banchet de absolvire a clasei a VII-a. Arătând ca un înger, Mikaela a fost imortalizată de mama sa, faimoasa critică de modă, care a împărtășit mândră fotografiile pe Instagram.

Mikaela a adoptat un look angelic, cu un machiaj discret ce a inclus doar un strop de blush, puțin rimel și un luciu de buze subtil. Nimic exagerat, totul perfect potrivit vârstei sale.

Rochia sa, sofisticată și de culoare portocalie, era împodobită cu mărgele la baza gâtului, adăugând un plus de eleganță întregii ținute. Detaliile complete ale outfit-ului rămân încă un mister, fanii așteptând cu nerăbdare să vadă toate elementele asortate.

Ținuta Mikaelei a fost realizată cu ajutorul părinților săi, Iulia și Mihai Albu, cei care i-au oferit sfaturi prețioase și au contribuit semnificativ la alegerea pieselor. Mikaela, în vârstă de 14 ani, a dezvăluit că rochia este creația mamei sale, pantofii Valentino au fost tot o alegere a ei, iar tatăl său, arhitect și designer de încălțăminte, i-a dăruit o geantă specială, cunoscută sub numele de „cubul rubic”, cu un preț de 1500 de lei.

Pentru această ocazie specială, Mikaela a optat pentru un dres alb din dantelă, o rochie portocalie cu broderii argintii și aurii, pantofi grena, o geantă aurie și accesorii feminine, printre care mărgele roz și cercei.

O seară de neuitat

„A fost o seară pe care nu o voi uita prea curând. Am legat prietenii pentru o viață și am învățat să îmi întind aripile către viitor. Indiferent de ce va urma de acum înainte, vă mulțumesc tuturor. Am învățat multe de la voi și împreună cu voi. Începem un nou capitol. Promoția 2024 a Școlii Titu Maiorescu, let’s do this! MIKA.”

Mesajele emoționante pentru părinți

Mikaela nu a uitat să-și arate recunoștința față de părinții ei într-un mesaj plin de emoție:

„Îți mulțumesc, mami, pentru cea mai frumoasă rochie și bijuterii, m-am simțit ca o prințesă. Mulțumesc pentru pantofii tăi Valentino, pe care mi-am dorit mereu să îi port măcar o seară. Mulțumesc Cătălina și Andreea. Și mulțumesc, tati, pentru geanta asortată perfect la ținuta mea. Vă iubesc”.

Provocările din spatele zâmbetelor

Deși Mikaela pare fericită, ea este îngrijorată pentru sănătatea tatălui său, Mihai Albu, care a fost diagnosticat recent cu cancer. Această veste a afectat-o profund, chiar dacă Mihai a încercat să-i prezinte situația cât mai calm posibil. Deși tatăl său i-a cerut să nu-i spună mamei, Mikaela nu a putut păstra secretul față de Iulia. În retrospectivă, ambii părinți sunt de acord că a procedat corect.

Mihai și Iulia Albu au fost căsătoriți timp de opt ani și au împreună o fiică minunată, pe nume Mikaela. În 2013, au decis să divorțeze pe cale amiabilă din cauza unor neînțelegeri, iar acum ambii și-au refăcut viețile alături de noi parteneri.

Această seară de banchet a fost nu doar o celebrare a reușitelor academice ale Mikaelei, ci și o ocazie de a împărtăși momente deosebite cu cei dragi, depășind împreună provocările vieții.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts