Showbiz

Mihai Trăistariu și Planul Său Inedit: Copilul Clonă

Mihai Trăistariu și Planul Său Inedit: Copilul Clonă

Mihai Trăistariu ne-a obișnuit cu declarații surprinzătoare, dar ultima sa idee le întrece pe toate: își dorește să devină tatăl unui copil-clonă. Deși cariera sa muzicală merge excelent, pe plan personal nu totul este perfect, așa că artistul ia în considerare măsuri radicale pentru a-și îmbunătăți viața personală.

Venituri Solide și Planuri Neobișnuite

Cu o avere considerabilă și venituri constante din cele opt apartamente pe care le deține, dintre care șase sunt închiriate în regim hotelier, Mihai Trăistariu are resursele necesare pentru a-și susține planurile inedite. În așteptarea verii, când intenționează să mărească prețurile de închiriere, artistul își face planuri să se cloneze.

Visul unui Copil-Clonă

Deși nu are copii și nu a fost căsătorit, Mihai Trăistariu nu renunță la dorința de a avea urmași. Inspirat de vedetele de la Hollywood, care își clonează animalele de companie, Trăistariu speră că știința va avansa suficient de mult pentru a-i permite să se cloneze pe sine însuși.

„Vedetele de la Hollywood își clonează animalele pentru că le vor pe aceleași. Barbara Streisand și-a clonat cățelul de cinci ori. Ia ADN din celulă, apoi în eprubetă crește același animăluț. Așa că și eu mi-am pus păr deoparte. Chiar m-ar încânta ideea să am un copil clonă, să fiu tot eu. Să-l cresc și să-i spun: vezi că tu ești eu. Și să-l iau de la zero. O să-l dau la sport, la baschet, să nu rămână mic ca mine. O să-i spun ce am făcut rău, să nu mai facă. La animale costă zeci de mii de euro. Dar se face. La oameni încă nu s-a ajuns, dar aștept”, a spus Mihai Trăstariu.

Începutul cu Pisica

Până când va putea să își cloneze propriul copil, Mihai Trăistariu plănuiește să își cloneze una dintre pisici.

„Oricum voi face asta cu pisica, una dintre ele mă iubește foarte tare. Doarme cu mine. O să o clonez. Am patru fete, culese de pe stradă”, a completat artistul.

Opinia Despre Nemo și Eurovision

În altă ordine de idei, Mihai Trăistariu a vorbit despre Nemo, câștigătorul Eurovision, considerând că ar fi câștigat și fără a se declara non-binar.

„Nu sunt contra lucrurilor astea. S-a folosit de ele. Eu nici nu am auzit în viața mea de non-binar. Prima dată am și zâmbit, când am auzit cum s-a declarat. Probabil e o chestie de presă. Că nu e nici fată, nici băiat. Adică, au băgat-o așa, oricum, în sondaje. Elveția era pe locul întâi și vocea băiatului a fost bună. Chiar și un pic de show a făcut. Doar că, uite, a plusat, a venit cu această titulatură de non-binar. Ca să atragă toată presa, să scrie numai asta”, a declarat Mihai Trăistariu.

El a adăugat că piesa lui Nemo a fost bună și merita să câștige.

„S-a scris în toată lumea, toate ziarele au scris despre asta. Că e ceva nou pentru toată lumea. Și, da, automat, a fost interesant. A mai venit și cu fustița, ca să pluseze, să fie băgat în seama. Și a câștigat. Așa vii la Eurovision. Vii cu piesă bună, voce bună și te mai duci și cu o nebunie, ca să fii sigur în top 3. Deci, nu am o părere rea. Piesa mi s-a părut interesantă. Bine construită și vocea bună. A cântat foarte bine. În rest, nu avem treabă cu orientările sexuale. Nici nu avem voie să ne legăm de asta. Dar, pur și simplu, a plusat cu acest cuvânt, cu acest termen nou, non-binar, de care n-am auzit în viața mea. Dacă vii cu trăznăi din astea, ajută la Eurovision”, a mai spus Mihai Trăistariu, care vrea să fie tatăl unui copil-clonă.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts