Showbiz

Mihai Morar și Gabriela Vorbesc despre Venirea celui de-al Patrulea Copil

Mihai Morar și Gabriela Vorbesc despre Venirea celui de-al Patrulea Copil

Mihai Morar, cunoscut jurnalist și prezentator, trăiește o viață plină de împliniri alături de familia sa. Părinte a trei fete minunate, Mihai își exprimă adesea mândria și bucuria pe care i-o aduc acestea, alături de Gabriela, soția sa și partenera sa de viață. De-a lungul anilor, familia lor s-a mărit cu venirea a trei copii: pe 23 octombrie 2008, Gabriela a adus pe lume gemenele Mara și Cezara, urmate de Roua, care s-a născut pe 24 iulie 2019.

Viața de familie a lui Mihai a luat o nouă întorsătură odată cu nașterea Rouselor. Din acel moment, legăturile dintre surori s-au întărit, contribuind la creșterea armonioasă a fiecărei fete. Prezența Rouselor a adus o bucurie inexprimabilă, după cum Mihai a împărtășit într-un interviu: „Pentru gemene nașterea surioarei lor a fost reprezentat o bucurie „greu de descris în cuvinte””.

Recent, Mihai a fost întrebat despre posibilitatea de a-și mări familia. La vârsta de 42 de ani, el a sugerat că etapa de a deveni părinte a trecut, adăugând că preferă să se bucure de tinerețea alături de copiii săi. „Eu, noi personal cred că ne-am făcut datoria, deși n-am făcut copii din datorie, ci din dragoste. Totul s-a întâmplat nu când ne-am dorit noi, ci când și-au dorit ei, îngerii, să vină printre noi. Roua a venit atunci când, dacă m-ai fi întrebat dacă mai fac un copil, aș fi zis: Dar nu mi-e suficient cu două? Deci, niciodată n-am zis nu, dar cred că… nu știu, ca să dau un răspuns de-ăsta de antrenor de fotbal, prioritățile noastre sunt altele acum. (râde) Cum erau și înainte de a se naște Roua. Dar, repet, e deja târziu în viață. Eu întotdeauna mi-am dorit și mi-a plăcut chestia asta de a fi un tată tânăr, și mi-a ieșit.”

Astfel, Mihai și Gabriela continuă să se bucure de viața de familie, împărtășind momente de neuitat alături de fetele lor, într-un cadru familial plin de dragoste și armonie.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts