Showbiz

Mihai Morar și Gabriela – 18 Ani de Căsătorie: O Poveste de Dragoste în Imagini

Mihai Morar și Gabriela - 18 Ani de Căsătorie: O Poveste de Dragoste în Imagini

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au împlinit 18 ani de mariaj: „Filmul continuă!”. Cum arătau în ziua în care s-au căsătorit

Astăzi, celebrăm o poveste de dragoste care a crescut și s-a transformat în ceva cu adevărat special. Mihai Morar și soția sa, Gabriela, au ajuns la 18 ani de mariaj, o etapă marcată de amintiri frumoase și realizări impresionante. Cei doi au construit împreună o familie minunată, fiind binecuvântați cu trei fete.

Pentru a marca această ocazie, Mihai a împărtășit cu fanii o fotografie din anul 2006, anul în care el și Gabriela au spus „da” pentru totdeauna. Pe 10 iunie 2006, cei doi și-au jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu, devenind soț și soție.

Deși Mihai Morar este o figură publică binecunoscută în România, el a preferat întotdeauna să își păstreze viața personală departe de ochii curioși ai publicului, protejându-și astfel familia.

Cu ocazia aniversării, Mihai a postat două fotografii simbolice: una din ziua nunții, unde el poartă un costum elegant, iar Gabriela o rochie albă și ține un buchet portocaliu, și alta de acum, cu întreaga familie după 18 ani. Postarea a venit însoțită de un mesaj emoționant:

”Viața nu-i o dramă. Ei au transformat-o într-o comedie romantică” – Sclifosita și Scriiciosul, stă scris pe prima poză.

”10 iunie 2006. 18 ani mai târziu, filmul continuă…. ♥️”, a scris Mihai în descrierea fotografiei. În imaginea de acum, apar Mihai, Gabriela și cele trei fiice ale lor: gemenele Cezara și Mara, și mezina Roua, arătând cât de mult a evoluat familia lor.

Roua, mezina familiei, are deja cinci ani și a făcut primul pas în lumea cinematografiei. Între timp, gemenele Cezara și Mara au încheiat primul an de liceu. Mihai a împărtășit și un moment emoționant din viața fetelor, când acestea au terminat clasa a VIII-a:

„Absolventele familiei Morar. Cu un ochi râd, cu celălalt plâng, dar cu amândoi le privesc cu mândrie. Las fotografiile de final de clasa a VIII-a astăzi aici pentru că mâine e Ziua Copilului și mi-e că 2 dintre copiii mei nu mai sunt copii…”.

Mara și Cezara au crescut și s-au transformat în domnișoare elegante și frumoase, lăsând în urmă imaginea fetițelor năzdrăvane. La aniversarea de 14 ani, tatăl lor le-a oferit o listă de sfaturi valoroase, pentru a le ghida în viață:

 1. Ai încredere în tine! Stima de sine nu înseamnă imagine de sine.
 2. Mass-media lucrează cu imagini și creează imagini, nu caractere.
 3. Social media folosește filtre virtuale. Oamenii care „filtrează” astfel alți oameni nu fac parte din lumea voastră reală.
 4. Căutați oamenii care lucrează la dezvoltarea lor personală, nu pe cei care își prelucrează poza socială.
 5. Cine vă judecă după aspect e …suspect! Persoanele care încearcă să vă facă să vă simțiti incorfortabil cu aspectul vostru, ori ascund probleme personale, ori vor să câștige de pe urma „problemei” voastre (atenție la reclame).
 6. E dreptul vostru să spuneți NU. Iar „NU” este NU. Iar „Poate” nu este niciodată „DA”.
 7. Îmi promit să vă spun cât mai rar „Ce frumoasă ești” și să înlocuiesc cât mai des cu „Ce om fain crește din fetița mea!”
 8. De acum, voi face din ce în ce mai puține alegeri pentru voi. E timpul vostru să faceți alegeri pentru sine. Dar voi fi lângă voi indiferent ce alegeri veți face.
 9. Aveți vârsta marilor emoții. Nu vreau să vi le schimb. Doar îmi doresc să vă arăt că înțeleg ce simțiți.
 10. Nu vreau să vă amintiți de mine „Ce bărbat puternic e tati!” Prefer să mă aveți în minte drept „Tata e sensibil. Uneori, mai și plânge…”
 11. O să vă spun mai rar „Ce bine semănăm!” și o să vă arăt mai des la ce ne asemănăm …din ceea ce facem și ne place.
 12. O să vă povestesc mai des că nici eu nu am fost adolescentul perfect și, mai presus, că sunt adultul plin de defecte. Recunoașterea greșelilor nu e slăbiciune, ci doar dovadă de mai multă încredere de sine.
 13. O să vă ascult mai mult. Și voi fugi de a spune „Ascultă la mine ce-ți spun!”
 14. Frumusețea nu are tipare. Idealul de frumusețe din anii 50 nu are nicio legătură cu idealul din prezent. Iar cei mai faini oameni au fost mereu cei ieșiți din tipare.

Aceste sfaturi reflectă nu doar dragostea și grija lui Mihai pentru fetele lui, ci și înțelepciunea acumulată de-a lungul anilor. Familia Morar este un exemplu de unitate și iubire, iar povestea lor ne inspiră să prețuim fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts