Showbiz

Mihai Morar și Abordarea Sa Unică asupra Educației Financiare a Gemnelor Sale

Mihai Morar și Abordarea Sa Unică asupra Educației Financiare a Gemnelor Sale

Mihai Morar, figura populară a postului Radio Zu și tată devotat pentru trei fiice, a deschis recent o fereastră spre dinamica financiară a familiei sale. Prezentatorul radio este nu numai un entertainer iubit, dar și un părinte care pune accent pe educația financiară a copiilor săi.

Morar este tatăl unor gemene, Mara și Cezara, care sunt pe cale să împlinească vârsta de 16 ani. Într-un interviu recent, el a povestit cum fiicele sale au o abordare mult mai matură și responsabilă față de gestionarea banilor comparativ cu el. Ele sunt la fel de serioase în privința finanțelor precum sunt în celelalte aspecte ale vieții lor de adolescente.

Unul dintre aspectele cel mai des subliniate de Morar este modul în care fetele sale gestionează banii. Ele primesc sume de bani ca burse școlare și alocații de la părinți, iar administrarea atentă a acestora este o dovadă a maturității lor neașteptate la o vârstă atât de fragedă.

Fetele mele au o altă relație cu banii. Noi, pentru că nu aveam când eram mici, în sensul nu că eram săraci, dar atunci nu prea avea nimeni și noi evident că ne-am dorit și din alea și din alea și haine și mașini, generația asta nu e așa. E mai puțin dependentă de bani și sigur că am avut discuții despre bani. Să știi că le-am observat și când intru în magazine, mai degrabă eu sunt cel care cheltuiesc mai mult decât ele, chiar dacă sunt fete, sunt foarte atente și la sumă, plus că ele amândouă au bursă. Și mă mai împrumută și pe mine din când în când când nu am bani la mine. Eu sunt mai aerian așa, uit să am bani la mine și se mai întâmplă să le cer lor când mai vine un curier cu ceva. Au o relație foarte ok, au mult bun simț”, mărturisește Morar.

De asemenea, prezentatorul subliniază importanța independenței și a respectului pentru intimitatea lor, recunoscând că adolescența este o perioadă de tranziție complexă. Morar este mândru de cum fiicele sale se descurcă în această etapă critică și cum gestionează provocările care apar.

În plus, spre deosebire de mulți adolescenți din zilele noastre, Mara și Cezara nu au avut telefoane mobile până la vârsta de 11 ani și nu sunt active pe rețele de socializare, o alegere deliberată pentru a le proteja și a le menține concentrarea asupra lucrurilor esențiale.

Această poveste evidențiază nu doar o relație sănătoasă și funcțională între un părinte și adolescenții săi, dar și cum principiile corecte de gestionare a banilor pot fi încurajate de la vârste fragede, pregătindu-i pe tineri pentru succesul financiar pe termen lung.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts