Showbiz

Mihai Bobonete: De la „Las Fierbinți” la succes în afaceri și proprietăți în Costa del Sol

Mihai Bobonete: De la "Las Fierbinți" la succes în afaceri și proprietăți în Costa del Sol

Mihai Bobonete: De la „Las Fierbinți” la Afaceri de Succes și Proprietăți în Costa del Sol

Mihai Bobonete, renumit pentru rolul său de Bobiță din serialul „Las Fierbinți”, nu se limitează doar la cariera sa de actor și comediant de stand-up. El a reușit să își transforme popularitatea într-un imperiu financiar prin intermediul a patru companii profitabile. În 2022, aceste afaceri au generat venituri impresionante, mult peste media anuală a unui român.

Afaceri de Succes

Una dintre companiile sale de succes, Comedy Boys, a raportat în 2022 un profit net de 814.417 lei și o cifră de afaceri de 1.115.317 lei. Mihai împarte aceste câștiguri cu colegul său din serial, Adrian Văncică. O altă firmă prosperă este Da Bravo Bro, care a realizat o cifră de afaceri de 1.461.720 de lei și un profit net de 1.188.861 de lei în același an.

Bobonete mai deține și companiile Cetățeni Particulari și Improvshow Entertainment. Prima a înregistrat un profit modest de peste 40.000 de lei, în timp ce a doua nu a avut activitate în 2022.

Investiții în Imobiliare

Cu veniturile obținute, Mihai Bobonete a investit în proprietăți imobiliare, inclusiv într-o casă în Costa del Sol, sudul Spaniei, unde își petrece vacanțele alături de familie. Aceeași zonă atrage și alți actori români, precum Mihai Mărgineanu, deși prețurile pentru proprietăți variază între 170.000 și 700.000 de euro.

Parcursul Educațional

În ceea ce privește educația, Bobonete nu și-a finalizat studiile universitare. A petrecut patru ani la Facultatea de Electrotehnică, pe care a părăsit-o pentru a urma o carieră în actorie, la sugestia nașului său, Octavian Strunilă. A urmat cursurile unei academii de teatru, dar a renunțat după un an și jumătate. Cu toate acestea, „a reușit să își realizeze visul de a deveni actor, profesie pe care o consideră cea care i-a captivat inima.”

Mihai Bobonete este un exemplu viu al succesului care poate fi atins prin talent, determinare și diversificarea veniturilor. De la scena de stand-up și platourile de filmare, până la afaceri și investiții imobiliare, el continuă să își extindă orizonturile și să inspire pe cei din jurul său.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts