Showbiz

Mesajul postat de Jador după reținerea lui Florin Salam: “Pentru oamenii care doresc să merg să le cânt”.

Mesajul postat de Jador după reținerea lui Florin Salam: “Pentru oamenii care doresc să merg să le cânt”.

Într-o lume a muzicii unde pasiunile se împletesc adesea cu controversele, recentele evenimente din viața artistului Florin Salam au readus în prim-plan dinamica complexă dintre muzicieni și admiratorii lor. Nu cu mult timp în urmă, scena manelelor a fost martora unui schimb de replici tensionat între Jador și Florin Salam, declanșat de utilizarea de către Jador a unei piese a lui Salam pentru un colaj muzical fără acordul prealabil al acestuia.

Controversele au atins un nou nivel când, pe 14 martie, Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore de autoritățile din București. Acuzațiile ce i-au fost aduse se învârt în jurul unei presupuse înșelăciuni, Salam fiind acuzat că a promis să participe la evenimente muzicale pentru care a primit plăți, fără să își îndeplinească ulterior angajamentul și fără să restituie sumele încasate.

În acest context încărcat, Jador a ales să transmită un mesaj de solidaritate și respect față de comunitatea sa de urmăritori. Prin intermediul unui videoclip publicat pe pagina sa de Facebook, captat în timpul unei reprezentații, artistul a vrut să-și exprime recunoștința și deschiderea față de cei care îl susțin, subliniind că este întotdeauna gata să răspundă cu bucurie invitațiilor de a cânta.

Jador își îndeamnă fanii să comunice direct cu managerul său pentru orice solicitare legată de evenimente, preferând acest canal oficial în locul apelurilor pe numărul personal. Această atitudine reflectă dorința artistului de a menține o relație profesională și respectuoasă cu admiratorii săi.

CU DEOSEBIT RESPECT PENTRU OAMENII CARE DORESC SĂ MERG SĂ LE CANT! Știu ca mulți dintre dumneavoastră sunteți aici așa ca: Mi-aș dori să pot lua o legătură directă cu dumneavoastră dar, Catalin Rotaru (domnul manager)este mult mai priceput la organizarea evenimentelor dumneavoastră așa ca vă rog nu mă mai sunați personal pentru ca timpul nu îmi permite să vorbesc cu atâția oameni frumoși la telefon! Cu respect! Ne vedem la evenimentele dvs!”, a scris Jador, în postarea făcută pe pagina sa de Facebook.De la ce a pornit scandalul dintre Jador și Florin Salam

În plus, într-un gest de apreciere față de Florin Salam, Jador a inclus în repertoriul său muzical colaje ce cuprind și piese semnate de Salam, deși această alegere a fost sursa tensiunilor anterioare între cei doi. În ciuda replicilor acide schimbate pe rețelele de socializare, inclusiv un live pe TikTok în care Salam și-a exprimat dezaprobarea, Jador pare să încerce să depășească conflictul, evidențiind complexitatea relațiilor dintre artiști în peisajul muzicii populare.

Erau niște piese pe care le-am scos demult cu nașul Adrian, cred că știți ce vreau să spun și le cântă altcineva. Foarte frumos să le cânte. Dar măcar să anunți, nu să zici tu: ”Astea le-am făcut pentru sufletul meu”. Pe care le-ai făcut? Că mă faci să râd, câtă nesimțire. Că mai ziceți de ce nu-i băgăm în seamă pe unii. Oricine ar fi trebuie să spună. Taci din gură, vorbești după alții și spui că de ce nu te băgăm în seamă. Dansează că îți stă bine, du-te la sală că arăți bine, ești singurul cu mușchi, eu nu am văzut lăutar cu mușchi în viața mea”, a spus artistul Florin Salam, într-un live pe contul său de TikTok.

La o zi distanță, Jador a decis să facă un video în care să-și ceară scuze public de la Florin Salam.

Prin acest episod recent, se arată că, în ciuda disensiunilor, muzica rămâne un limbaj universal care unește, iar artiștii au oportunitatea de a-și exprima solidaritatea și respectul reciproc, indiferent de provocările întâmpinate.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts