Showbiz

Mesajul emoționant al fratelui Mădălinei Manole pentru fiul ei

Mesajul emoționant al fratelui Mădălinei Manole pentru fiul ei

Mesajul emoționant al fratelui Mădălinei Manole pentru fiul ei. Îți atinge inima…

Recent, fratele regretatei Mădălina Manole a transmis un mesaj profund pentru nepotul său, fiul Mădălinei, care a împlinit 15 ani. Mesajul său, încărcat de dragoste și amintiri, a reușit să emoționeze pe mulți și să sublinieze legătura specială dintre artistă și fiul ei.

El a evocat copilăria nepotului său, vorbind despre speranțele și visurile pe care le are pentru acesta, oferind o perspectivă emoționantă asupra vieții după pierderea surorii sale.

Un mesaj plin de amintiri și dor

Fratele Mădălinei și-a început mesajul adresându-se prietenilor și urmăritorilor săi, cerându-și scuze dacă a insistat prea mult cu postările despre ziua de naștere a nepotului său.

“Cred că v-am zăpăcit astăzi cu ziua nepotului meu, sper că nu v-am plictisit, sper că nu am fost penibil cu ceva anume! Gata! Acum sunt la gârlă, așa cum îi spuneam Buzăului când eram mici și mergeam la scăldat! Vreau să mă răcoresc puțin după o zi toridă! Aici este locul copilăriei noastre, acum s-a mai schimbat peisajul!”, a scris el.

A continuat povestind despre dorința Mădălinei de a-și aduce fiul la locurile copilăriei lor. „Aici vroia Mădălina să-l aducă pe pui mic în vacanțe! Când o să mai crească, îl aduc eu cu Mihai și o să-i arăt locurile copilăriei mamei lui!”.

Dorințele și visele Mădălinei pentru fiul ei

Fratele artistei a descris cu emoție cum Mădălina ar fi dorit să-i transmită fiului său pasiunea pentru muzică, așa cum a făcut cu nepotul său, Mihăiță.

“Dacă mama lui ar fi trăit, cu siguranță îl lua cu ea pe scenă, așa cum făcea cu nepotul ei, Mihăiță! Așa i-ar fi insuflat, poate, plăcerea de a cânta sau măcar ar fi fost mândru că are o așa mamă! Mihăiță tremura tot când era lângă ea pe scenă!”, a rememorat el.

Acum, Mihăiță a devenit un tânăr adult, iar fiul Mădălinei, la vârsta adolescenței, are tot viitorul înainte. Fratele Mădălinei a menționat și o discuție cu un medium, care i-a dezvăluit că Mădălina ar fi dorit să deschidă o școală de muzică pentru copii talentați.

“Contele Incapuciato, așa cum își spune mediumul, a intrat în contact cu ea! Și spunea că Mădălina ar fi vrut să-și deschidă o școală de muzică, cu mulți copii talentați! Vă închipuiți, micuța Mădălina, micuța Rebecca și mulți alți copii pe care îi vede Mădălina cântând foarte bine, puiul ei poate, ar fi fost acolo, în școala deschisă de ea!”.

Urări și speranțe pentru viitor

Fratele Mădălinei și-a încheiat mesajul cu urări calde și pline de speranță pentru viitorul nepotului său, care a împlinit 15 ani. „Ce să-i doresc nepotului meu la împlinirea vârstei de 15 ani?! Pe lângă la mulți ani fericiți și sănătoși, vreau să-i urez baftă la capacitate, presupun că este clasa a 8-a! Să-și urmeze visele, ceea ce simte că vrea să facă în viață!”.

El a subliniat importanța ca nepotul să urmeze drumul care îl face fericit, indiferent de presiunile externe.

“Dacă vrea să fie muzician, să urmeze un liceu de muzică, dacă vrea să fie doctor, să urmeze medicina, informatician, să facă ce-i place, nu neapărat ce-l împinge tutorele să facă! El a urmat conservatorul și a ajuns să facă sonorizarea la anumite spectacole, bine, nu-i urât nici lucrul ăsta, dar Mădălina și-ar dori să ajungă mult mai sus! Până la urmă, să fie sănătos, asta este cel mai important!”.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts