Showbiz

Mesaj emoționant de la Medeea Marinescu despre starea de sănătate a lui Florin Piersic

Mesaj emoționant de la Medeea Marinescu despre starea de sănătate a lui Florin Piersic

Pe platforma sa online, Medeea Marinescu a publicat un mesaj emoționant referitor la Florin Piersic, care trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății. În ciuda acestor provocări, maestrul continuă să fie un model de tenacitate și pasiune pentru arta dramatică.

Marinescu a subliniat în special determinarea și devotamentul lui Piersic față de teatru și film: „Înainte de a păși în lumina reflectoarelor, pe 8 aprilie, în Cluj. Am fost întotdeauna impresionată de hotărârea și devotamentul lui față de acest domeniu. El își demonstra pasiunea prin fiecare reprezentație, fiecare turneu, fiecare apariție în public. Același spirit de luptă îl manifestă și acum. Un cuvânt pe care Florin îl îndrăgește și-l invocă des: nădejde. Și nădejdea alimentează hotărârea și pasiunea. Poate că aceasta este lecția pe care fiecare dintre noi trebuie să o asimileze, să o înțeleagă și să o transforme în realitate”.

În ceea ce privește starea de sănătate a lui Florin Piersic, există semne de îmbunătățire. Reprezentanții Centrului Medical Foișor din București, unde actorul este internat, au raportat o ameliorare treptată. Doctorul Șerban Dragosloveanu, administrator interimar al instituției, a declarat că actorul a început procesul de mobilizare activă și chiar a reușit să se ridice în picioare la marginea patului: „Evaluarea stării de sănătate a pacientului Florin Piersic, efectuată în dimineața zilei de 11 mai 2024, indică o îmbunătățire a parametrilor biologici și o ameliorare a stării generale. Procesul de mobilizare activă a pacientului a început, acesta manifestând cooperare și chiar a reușit să se ridice în picioare la marginea patului după săptămâni de imobilizare”.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a confirmat și el că starea lui Florin Piersic se îmbunătățește ușor.

Actorul a fost transferat de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” la Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor pentru a i se efectua o intervenție chirurgicală la genunchi. A fost însoțit în ambulanță de partenera sa de viață, Anna Török. La momentul internării, starea generală a pacientului era gravă, conform reprezentanților Spitalului Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București.

Este încurajator să vedem că Florin Piersic face progrese în recuperarea sa, iar mesajul plin de speranță al Medeei Marinescu ne amintește de puterea nădejdii și a determinării.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts