Showbiz

MasterChef România Sezonul 9: Întoarcerea Chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la PRO TV

MasterChef România Sezonul 9: Întoarcerea Chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la PRO TV

MasterChef România, spectacolul care a adus o revoluție în gastronomia de acasă și a inspirat o națiune întreagă, își deschide din nou porțile pentru sezonul 9, aducând înapoi la PRO TV trio-ul de jurați care a făcut istorie: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Reflectând asupra parcursului show-ului, Antonii Mangov, Director de Programe la PRO TV, rememorează debutul: „Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarce în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.”

Chef Sorin Bontea, cunoscut pentru reinterpretarea clasicelor culinare, descrie MasterChef ca pe un sentiment nostalgic și profund: „Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu.”

În același ton emotiv, Chef Florin Dumitrescu, renumit pentru abilitățile sale de a inova și inspira tineri bucătari, împărtășește: „MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea.”

Chef Cătălin Scărlătescu, a cărui pasiune pentru gastronomie transcende granițele, adaugă o notă de întoarcere la origini: „Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”.

Te Simți Pregătit să Fii Următorul MasterChef?

Dacă pasiunea ta pentru gătit îți umple zilnic gândurile și visezi să împărtășești această pasiune cu milioane de români, acesta este momentul tău. Înscrierile sunt deschise acum pe inscrieri.protv.ro. Nu rata șansa de a te întâlni cu cei trei jurați emblematici și de a arăta României întregi talentul tău culinar. Înscrie-te și tu la casting pentru cel mai așteptat show de cooking din România!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts