Showbiz

Lavinia Pîrva dezvăluie secretul căsniciei fericite cu Ștefan Bănică Jr după 7 ani de mariaj

Lavinia Pîrva dezvăluie secretul căsniciei fericite cu Ștefan Bănică Jr după 7 ani de mariaj

După 11 ani de relație și 7 ani de mariaj, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr sunt exemplele perfecte de discreție și echilibru în viața de cuplu. Cei doi, părinți ai micuțului Alexandru de 5 ani, au reușit să construiască o relație solidă, bazată pe înțelegere și respect reciproc, departe de ochii presei.

Relația lor a fost întotdeauna una departe de lumina reflectoarelor, deși au avut momente în care au decis să împărtășească anumite detalii pentru a opri răspândirea zvonurilor neadevărate. Recent, Lavinia a vorbit despre modul în care gestionarea geloziei a contribuit la stabilitatea căsniciei lor.

„Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară. Acum, vă întreb pe voi! Credeți că am fi avut cum să avem o căsnicie dacă eram geloasă? Cum ar fi fost să stau mereu cu garda sus și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus astăzi în acest moment, în acest loc, împreună, cu un copil! Nu sunt o femeie geloasă, dar și datorită comportamentului soțului meu! Niciodată nu m-a făcut să simt ceva ce m-ar fi putut deranja”, a mărturisit Lavinia pentru ego.ro.

De-a lungul timpului, Lavinia și Ștefan au trecut prin multe provocări, inclusiv cele legate de imaginea publică și zvonurile. Lavinia recunoaște că a fost dificil să vadă etichete false asociate numelui ei, dar a învățat să ignore aceste provocări.

„Pentru mine a fost destul de greu în urmă cu ceva ani să văd că sunt foarte des pe prima pagină a ziarelor cu o etichetă care nu era a mea! Nu am simțit niciodată nevoia să mă justific în niciun fel pentru că am realizat de pe atunci că este în zadar! Niciodată nu o să pot să închid gura lumii și presa caută senzaționalul! Am considerat că întotdeauna adevărul o să iasă la iveală dacă trebuie”, a explicat cântăreața.

Prin tot ceea ce fac, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr demonstrează că într-o relație sunt esențiale încrederea și respectul mutual. Acestea sunt, fără îndoială, ingredientele secretului lor pentru un mariaj fără probleme.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts