Showbiz

Laurențiu Reghecampf: Trecutul iubitei mele nu contează, importantă este compatibilitatea

Laurențiu Reghecampf: Trecutul iubitei mele nu contează, importantă este compatibilitatea

Ce părere are Laurențiu Reghecampf despre trecutul iubitei sale: “Cum aș putea să aflu, să întreb bărbații din oraș…”

După o despărțire tumultoasă de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a regăsit fericirea alături de Corina Caciuc, cu care are doi copii. Antrenorul de fotbal este acum mai fericit ca niciodată, bucurându-se de viața alături de noua sa parteneră și de cei mici.

Recent, Laurențiu a vorbit despre relația sa cu Corina și despre trecutul ei, subliniind că pentru el, compatibilitatea este mult mai importantă decât orice alt aspect din trecutul ei amoros. “Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul. Foarte multe info sunt false. Toată lumea și toți care au scris și au mers pe acel film știu exact cine a dat informația. Contează că mie îmi place foarte mult Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte.”

Laurențiu a continuat spunând că legătura emoțională dintre doi oameni este esențială pentru a putea forma un cuplu solid: “Trebuie să existe cumva o conexiune că altfel nu ar putea doi oameni să stea împreună. Eu sunt nebun cu curățenia, eu sunt fixist, eu am lucruri care altuia nu-i plac poate.”

Referindu-se la trecut, Reghecampf a fost clar: “De trecut…cum aș putea să aflu trecutul cuiva, să întreb buletinul sau bărbații din oraș. Contează să îmi placă! Din toată povestea asta, Corina a ieșit cea mai șifonată”, a declarat el.

Povestea lor de dragoste a început în Dubai, unde s-au cunoscut pentru prima dată. Relația lor a continuat și au fost surprinși împreună într-o vacanță în Grecia. După această perioadă, Laurențiu a anunțat despărțirea de Anamaria Prodan și a început să apară public cu Corina.

Acum, cei doi locuiesc împreună într-un apartament din Craiova și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Recent, familia Reghecampf a sărbătorit ziua de naștere a fiului lor, Liam, care a împlinit doi ani. Petrecerea a avut loc într-o pădure, cu un decor de poveste și personaje din desene animate. Liam, care seamănă cu mama sa dar are ochii tatălui său de un albastru ceresc, a fost în centrul atenției.

Laurențiu i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: “La mulți ani, iubitul meu Liam”, însoțit de o fotografie cu micuțul și Corina.

Printre invitați s-a numărat și Asiana Peng, viitoarea noră a lui Laurențiu, iubita fiului său cel mare, Luca. Asiana a publicat pe InstaStory o fotografie cu Liam de la petrecere, arătând astfel cât de unită este familia Reghecampf.

Acesta este un exemplu de cum Laurențiu Reghecampf și-a găsit liniștea și fericirea alături de Corina, punând pe primul loc compatibilitatea și iubirea.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts