Showbiz

Laurențiu Reghecampf și Povestea sa de Dragoste și Divorț

Laurențiu Reghecampf și Povestea sa de Dragoste și Divorț

Renumitul antrenor Laurențiu Reghecampf este în prezent într-o relație cu Corina Caciuc, cu care are un băiețel și așteaptă încă un copil. Această veste a stârnit mult interes, mai ales în contextul vieții sale anterioare.

Reghecampf a fost căsătorit de două ori înainte. Prima dată cu Mariana Pfeiffer, iar apoi cu celebra Anamaria Prodan. Divorțul de Mariana a avut loc după ce Laurențiu a aflat că Anamaria era însărcinată cu Bebeto. Interesant este că și despărțirea de Anamaria a avut o poveste similară.

Mariana Pfeiffer, stabilită acum în Germania, a reflectat asupra situației, spunând: “Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15, așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.”

Mariana a continuat: “L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el.”

Anamaria Prodan a confirmat că era la curent cu divorțul lui Reghecampf de Mariana și că cei doi erau separați de mult timp, chiar dacă nu oficial. Ea a adăugat: “Eu știam că este divorțat și nu are niciun fel de legătură cu Mariana Reghecampf, după care am aflat că erau separați de foarte multă vreme, dar nu divorțaseră.”

Ea a mai spus că divorțul lor a fost unul tumultuos: “Au divorțat, într-adevăr, cu mare scandal la vremea respectivă pentru că nu a vrut să îi lase nimic. Îi luase și ei tot. Atunci, în ani am înțeles problema. (…) Acesta este caracterul lui Laurențiu. Exact cum spune și Mariana, așa a făcut și cu ea, identic.”

De mai bine de doi ani, Laurențiu Reghecampf formează un cuplu cu Corina Caciuc, femeia care urmează să îi ofere o a doua experiență de tată. Recent, Corina a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, la peste un an de când au devenit părinți pentru prima dată cu micuțul Liam.

Într-un podcast recent, antrenorul a declarat că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale: „Corina Caciuc mă împlinește în toate aspectele.”

Aceasta este povestea lui Laurențiu Reghecampf, un om care a trecut prin numeroase provocări, dar care acum se bucură de o nouă etapă fericită în viața sa.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts