Showbiz

Laura Cosoi vorbește despre experiența sarcinii la 42 de ani și echilibrul între carieră și viața de familie

Laura Cosoi vorbește despre experiența sarcinii la 42 de ani și echilibrul între carieră și viața de familie

Cu o lună înainte de a naște, actrița Laura Cosoi împărtășește detalii despre parcursul sarcinii sale, la vârsta de 42 de ani. Aflându-se în luna a opta, Laura a ales să mențină în secret sexul copilului, deși cunoaște acest detaliu de ceva vreme. Cu trei fiice deja în familie, Laura intenționează să continue tradiția nașterilor naturale.

În cadrul unui eveniment recent, actrița a vorbit despre cum se simte în această etapă finală a sarcinii și așteptările ei legate de venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Laura a discutat, de asemenea, despre cum reușește să își echilibreze viața profesională cu cea personală, în contextul unei familii numeroase.

Laura a împărtășit că:

“Cum voi fi eu mamă pentru a patra oară cred că depinde de multe lucruri și nu are neapărat legătură cu copiii. Este vorba despre cât sunt de liniștită, cât de bine merg proiectele, cum mă înțeleg cu Cosmin, dacă dorm sau nu, dacă fac sport sau nu. Depinde cum este copilul. Toate cele trei fetițe nu au fost agitate. Au dormit nopțile, am reușit să alăptez mereu. În viața mea, lucrurile au mers bine. Mă aștept să fie totul în regulă, doar că nu se știe niciodată.”

Despre alegerea nașterii naturale, Laura a explicat că:

“Doamne-ajută să fie sănătos… copilul! Vreau să nasc natural, am născut toți copiii pe cale naturală. Pentru mine, nașterile naturale sunt cele mai frumoase experiențe personale. Fetițele au fost foarte fericite și Rita a fost foarte nostimă. Mi-a zis că o luăm iar de la capăt și că mă va ajuta să schimb scutece. Fetele, în general, au acest instinct matern. De fiecare dată, la ecografii am mici emoții. Sper să fie totul în regulă, dar eu simt deja că totul este bine. Totul este în regulă! Este o sarcină la o vârstă înaintată, am 42 de ani… Eram convinși că nu o să se mai întâmple, dar s-a întâmplat pur și simplu. Ne doream, dar nu ne așteptam. N-am făcut tratamente sau ceva de genul.”

Cu o relație începută în 2012 și consolidată prin căsătorie în 2015, Laura și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, se bucură deja de compania celor trei fiice: Rita, Vera și Lara. În curând, familia lor va crește, adăugându-se un nou membru.

Reflectând asupra modului în care își gestionează timpul, Laura a concluzionat:

“Reușesc să-mi împart timpul destul de bine. Când ai o familie numeroasă, este foarte important să fii organizat și singurele momente care îmi dau liniște sunt cele în care sunt alături de copii și de Cosmin, când reușim să luăm cina împreună, să gătim, să ieșim în parc, în natură, îmi place să mergem cu bicicletele, să facem drumeții pe munte și în timpul rămas pot să merg la masaj sau să mă văd cu prietenii!”

Laura Cosoi ne arată cum poți avea o carieră de succes și o familie numeroasă, găsind echilibrul perfect între cele două.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts