Showbiz

Laura Cosoi dezvăluie sexul bebelușului: Detalii emoționante despre sarcina vedetei

Laura Cosoi dezvăluie sexul bebelușului: Detalii emoționante despre sarcina vedetei

Laura Cosoi, cunoscuta actriță și iubită de publicul din România, se pregătește să își întâmpine cel de-al patrulea copil. Chiar dacă se află în luna a opta de sarcină, Laura rămâne activă, participând la diverse proiecte și menținând suspansul în privința sexului bebelușului. Totuși, într-un moment de sinceritate în cadrul unui interviu recent, actrița a dezvăluit indirect că se așteaptă la nașterea unui băiețel, stârnind bucurie în rândul admiratorilor săi.

Într-un an plin de provocări, vestea sarcinii a fost o rază de speranță pentru Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean. Actrița de 42 de ani a fost surprinsă, dar în același timp încântată de perspectiva de a fi mamă din nou. Laura a împărtășit că, deși sarcina a fost neașteptată, ea și Cosmin sunt pregătiți să primească acest dar cu dragoste și entuziasm.

Cu toate că se află în trimestrul final, Laura nu își reduce angajamentele profesionale sau aparițiile publice. Ea își menține echilibrul și liniștea, elemente care i-au fost de ajutor și în timpul celorlalte trei sarcini, exprimând speranța că va avea parte de o experiență la fel de pozitivă și de această dată.

„Doamne-ajută să fie sănătos… copilul! Vreau să nasc natural, am născut toți copiii pe cale naturală. Pentru mine, nașterile naturale sunt cele mai frumoase experiențe personale. Fetițele au fost foarte fericite și Rita a fost foarte nostimă. Mi-a zis că o luăm iar de la capăt și că mă va ajuta să schimb scutece. Fetele, în general, au acest instinct matern. De fiecare dată, la ecografii am mici emoții. Sper să fie totul în regulă, dar eu simt deja că totul este bine. Totul este în regulă! Este o sarcină la o vârstă înaintată, am vârsta de 42 de ani… Eram convinși că nu o să se mai întâmple, dar s-a întâmplat pur și simplu. Ne doream, dar nu ne așteptam. N-am făcut tratamente sau ceva de genul.”, a declarat Laura pentru playtech.ro.

Așteptări și speranțe pentru viitor

Laura a discutat și despre așteptările sale ca mamă pentru a patra oară, subliniind că multe aspecte ale vieții de părinte depind de diverse circumstanțe, inclusiv de cât de liniștită este și de succesul proiectelor ei.

„Cum voi fi eu mamă pentru a patra oară cred că depinde de multe lucruri și nu are neapărat legătură cu copiii. Este vorba despre cât sunt de liniștită, cât de bine merg proiectele, cum mă înțeleg cu Cosmin, dacă dorm sau nu, dacă fac sport sau nu. Depinde cum este copilul. Toate cele trei fetițe nu au fost agitate. Au dormit nopțile, am reușit să alăptez mereu. În viața mea, lucrurile au mers bine. Mă aștept să fie totul în regulă, doar că nu se știe niciodată.”, a adăugat ea.

Fie că va fi băiețelul mult așteptat sau încă o fetiță, sigur este că familia Cosoi-Curticăpean se va mări curând, aducând și mai multă bucurie în viața lor deja plină de iubire.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts