Showbiz

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit într-o ceremonie emoționantă

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit într-o ceremonie emoționantă

Nuntă de vis pentru Larisa Iordache și Cristian Chiriță

Astăzi, gimnasta de aur Larisa Iordache și-a unit destinul cu alesul inimii ei, Cristian Chiriță, într-o ceremonie plină de emoție și bucurie. Nunta lor a avut loc într-un loc pitoresc, la Snagov, la restaurantul Jubile by the lake, situat pe malul lacului.

Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă, i-a pus marea întrebare pe 1 ianuarie anul acesta, iar azi, cei doi și-au spus jurămintele în fața familiei și prietenilor apropiați.

Un cuplu de poveste

Nașii lor sunt persoane dragi, care nu fac parte din lumea showbiz-ului, dar care au avut un rol important în viețile celor doi. Marius și Alina, prieteni apropiați ai mirilor, le-au fost alături și i-au învățat ce înseamnă să formezi o familie adevărată.

“Doi copii care își iau viața în mână și fac lucruri de oameni mari,” a spus Larisa într-un interviu recent, referindu-se la relația lor specială.

O zi plină de semnificații

Inițial, Larisa și Cristian doreau să se căsătorească pe 1 iunie, o dată simbolică pentru ei, însă competițiile sportive i-au făcut să amâne evenimentul. În final, au ales data de 8 iunie, o dată cu o semnificație specială pentru ei.

“De 1 iunie nu s-a nimerit, am avut amândoi competiții. El a ales data de 8 iunie. I s-a părut că cifra 8, pusă orizontal, simbolizează infinitul. Semnifică iubirea noastră infinită unul față de altul,” a declarat Larisa.

O rochie de vis

Pentru această ocazie specială, Larisa a optat pentru o rochie scurtă, creată manual la Oradea.

“Este extraordinar de frumoasă, fabuloasă, de prințesă, poate mai mult decât mi-aș fi dorit. Are foarte multe pietricele, strălucește efectiv,” a spus Larisa despre rochia sa.

Nașii lor speciali

Marius și Alina, nașii lor, sunt oameni deosebiți care i-au îndrumat pe Larisa și Cristian de-a lungul timpului. Cu toate că nu sunt cunoscuți în media, aceștia au fost mereu alături de tinerii însurăței, oferindu-le sprijin și sfaturi valoroase.

“Nașii noștri nu sunt cunoscuți în media. Sunt o familie foarte frumoasă, niște oameni dragi nouă care ne-au ajutat, ne direcționează și ne sfătuiesc. Ne sunt prieteni, mamă și tată spirituali,” a spus Larisa despre nașii lor.

O zi de neuitat

Petrecerea are loc într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov, cu muzică și oameni dragi alături. Larisa și Cristian speră să se bucure de fiecare moment și să trăiască această zi ca pe una dintre cele mai frumoase din viața lor.

“Mă simt normal și natural, credeam că semnificația de a fi soție vine cu un impact greoi și cu o responsabilitate pe care nu știu să o manevrez. Dar asta simțeam înainte, când nu eram lângă omul potrivit. Fiind acum lângă Cristian o simt ca pe ceva natural, mă simt super bine. Împlinită că vom fi soț și soție. Este o expresie cu un impact emoțional foarte puternic pentru noi,” a mai adăugat Larisa.

Așa cum Larisa Iordache și Cristian Chiriță încep un nou capitol din viața lor împreună, le dorim multă fericire și succes în toate planurile lor de viitor!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts