Showbiz

Jador și Oana Ciocan, fericire dublă: căsătorie în Dubai și un bebeluș pe drum

Jador și Oana Ciocan, fericire dublă: căsătorie în Dubai și un bebeluș pe drum

Jador, cunoscut pentru participarea sa la competiția Survivor All Stars, și Oana Ciocan trăiesc momente de neuitat, consolidându-și relația printr-o căsătorie neașteptată și emoționantă în Dubai, și, posibil, așteptând și venirea unui copil.

Relația lor a fost mereu sub lumina reflectoarelor, iar după un gest impresionant de dragoste manifestat de Jador în Republica Dominicană, unde i-a propus Oanei să-i fie soție, cuplul a decis să nu mai aștepte și să se căsătorească. Vestea cea mare a fost confirmată de Jador printr-o serie de postări pe rețelele sociale, care au stârnit imediat reacții din partea fanilor.

Cei doi îndrăgostiți nu doar că și-au unit destinele, dar au și ales să își înceapă o nouă viață în Dubai, unde au planuri de a locui pentru o perioadă nedeterminată. Recent, Jador a dat de înțeles prin intermediul unui emoticon cu un copil adăugat într-un videoclip că ei ar putea aștepta și un bebeluș. Deși artistul a păstrat un anumit nivel de discreție, fanii nu au ezitat să speculeze și să le transmită urări de bine.

Comentariile pline de entuziasm nu au întârziat să apară: „Ai grijă de ea acum, Jador, că ar fi timpul să ai și tu o soție și un bebe!”, „Sarcină ușoară! Felicitări, Oana!”, „Casa de piatră și sarcină ușoară! Felicitări, dragilor”, evidențiind suportul și dragostea comunității lor online.

În plus, Jador a intrigat și mai mult publicul cu un mesaj enigmatic pe rețelele sociale, care a fost urmat de lansarea unei noi melodii, o baladă romantică intitulată „Prima și ultima dată”, în care Oana Ciocan apare și ea. Acesta a invitat fanii să descopere mai multe pe TikTok: „Intrați pe TikTok să descoperiți despre ce e vorba! Mulțumesc din suflet pentru tot”.

@jador Prima si ultima data ❤️ OARE SA LANSEZ ACEASTA MELODIE JADORASI?🫣🤭 #jador #jador_official_one #jadorasii #primasiultimadata ♬ Prima și ultima dată- Jador mami👑❤️

Așadar, între zvonuri de sarcină și confirmarea unei melodii noi, Jador și Oana Ciocan își continuă povestea de dragoste, acum și mai legați unul de celălalt, pe meleaguri străine.

Jador și Oana Ciocan, fericire dublă: căsătorie în Dubai și un bebeluș pe drum

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts