Showbiz

Jador anunță că Oana Ciocan este însărcinată: Mesajul emoționant al artistului

Jador anunță că Oana Ciocan este însărcinată: Mesajul emoționant al artistului

Vestea bombă de la Jador: Oana Ciocan este însărcinată? Mesajul emoționant al artistului

Jador a făcut un anunț surpriză pe rețelele sociale: partenera sa, Oana Ciocan, este însărcinată. Artistul a ales să împărtășească această veste minunată printr-o serie de fotografii cu el și Oana, relaxându-se la piscină, însoțite de un mesaj plin de emoție.

El a postat pe Instagram un mesaj în care își exprimă dragostea profundă pentru Oana și entuziasmul de a deveni tată: “De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va lipi de femeia sa și vor fi un singur trup.”(Geneza 2:24) Eu chiar am câștigat Survivor! Am câștigat fericirea. Te iubesc cel mai mult din lumea asta! Nu îmi pare rău că am plecat și am renunțat la șansa aceea de a câștiga bani când ei nu mi-au adus împlinire niciodată! În schimb, tu mi-ai umplut inima de dragoste și izvorăște în mine fericirea! Soția mea superbă, abia aștept să fim 3!”

Cei doi formează un cuplu de jumătate de an, iar recent, Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan. El a declarat că Oana este femeia care îi aduce liniște și alături de care dorește să își construiască o familie.

Jador a fost eliminat din competiția Survivor All Stars 2024 după cinci săptămâni în junglă. Artistul a încălcat regulile show-ului părăsind filmările pentru a se întâlni cu Oana Ciocan, fapt ce a dus la descalificarea sa de către producători.

Înainte de a face marele anunț, Jador și Oana au petrecut o vacanță de vis în Punta Cana, Republica Dominicană. Fotografiile din vacanță îi arată pe cei doi relaxându-se la piscină, bucuroși și plini de viață.

Acum, cu vestea că vor deveni părinți, Jador și Oana Ciocan se pregătesc pentru un nou capitol în viața lor, unul plin de emoție și așteptare. Fanii lor sunt încântați de această nouă etapă și le transmit numeroase mesaje de felicitare.

În timpul unei competiții din Republica Dominicană, Jador a cerut-o de soție pe Oana, iar ea a acceptat imediat. Chiar dacă nu au avut un inel la momentul cererii, Oana a subliniat că își dorește să fie alături de el pentru tot restul vieții lor. La revenirea în țară, Jador i-a pus un inel pe deget, confirmându-și astfel angajamentul față de ea.

Deși sunt împreună de doar câteva luni, planurile de nuntă și dorința de a avea o familie sunt deja în discuție. Într-un interviu recent, cei doi au oferit detalii interesante. Întrebată despre preferințele pentru ceremonia de căsătorie civilă, Oana a sugerat că evenimentul ar fi putut avea deja loc, fără a oferi prea multe detalii.

Jador a fost întrebat și despre posibilitatea unei sarcini. El a răspuns că nu știe nimic concret, dar că ar fi încântat să aibă o fetiță. Oana a adăugat că ar prefera să țină sarcina în secret și să îi facă o surpriză plăcută lui Jador.

Pe măsură ce așteptăm noi detalii despre povestea lor de iubire, un lucru este cert: Jador și Oana Ciocan sunt pe cale să înceapă cea mai frumoasă aventură din viața lor, aceea de a deveni părinți.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts