Showbiz

Irina și Răzvan Fodor: O Poveste de Dragoste ce Sfidează Diferența de Vârstă

Irina și Răzvan Fodor: O Poveste de Dragoste ce Sfidează Diferența de Vârstă

Răzvan și Irina Fodor sunt un cuplu de referință în showbiz-ul românesc, demonstrând că diferența de vârstă de 13 ani dintre ei nu reprezintă un obstacol în calea fericirii. Răzvan, în vârstă de 48 de ani, și Irina, de 35 de ani, au o relație solidă și o familie fericită alături de fiica lor, Diana.

Povestea lor de dragoste a început în 2010, când Irina era studentă la Jurnalism. Răzvan a povestit cum s-au cunoscut, mărturisind: „Eram în căutarea unei iubite. Ieșeam pur și simplu pe stradă. Am avut și blind date-uri, mă știa lumea de la televizor… Până într-o zi, când am dat de ea. Jucam în Buftea la un serial și ea făcea figurație specială. Era studentă la Jurnalism, dar mai făcea figurație ca să mai câștige un ban. Când am văzut-o mi-a căzut capul. Am terminat ziua de filmare și m-am dus la ea și i-am spus că dacă vrea o duc eu acasă. Și ea mi-a spus «nu».”

Relația lor s-a consolidat după o vacanță împreună în India. Răzvan își amintește: „Ne-am reîntâlnit după multe luni. Eu eram curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva. La prima întâlnire am văzut în geanta ei o carte. Am crezut că nu e adevărat. Ne-am mai întâlnit o dată, de două ori, voiam doar să o ascult. Mereu apărea altă carte. Ea și acum are aceeași problemă, ca să zic așa. În vacanțe trebuie să o lași în pace, are mereu cărți pe care le citește în câteva zile. Într-un final am luat-o în gașca mea de prieteni. Și am văzut că are un umor gros. Și i-am zis că plec în India la final de an și că dacă vrea îi iau un bilet de avion. Și a venit cu mine și am făcut toată vacanța de o lună la picior. Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea.”

Irina și Răzvan Fodor, împreună din 2010, au trecut prin multe împreună, iar nașterea fiicei lor Diana, pe 24 martie 2011, a fost unul dintre cele mai fericite momente din viața lor. Cu toate provocările pe care le aduce diferența de vârstă și carierele lor aglomerate, cei doi își întăresc zilnic relația prin încredere și iubire.

Cuplul Fodor este un exemplu elocvent că dragostea și înțelegerea pot depăși orice obstacol, inclusiv diferențele generaționale. Relația lor armonioasă și devotamentul reciproc îi transformă într-un model pentru multe cupluri din lumea showbiz-ului românesc.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts