Showbiz

Irina Columbeanu: Viața Fericită în America alături de Monica Gabor și Mr. Pink

Irina Columbeanu: Viața Fericită în America alături de Monica Gabor și Mr. Pink

Irina Columbeanu, fiica celebrului Irinel Columbeanu, s-a întors în România pentru a-și revedea tatăl după șase ani petrecuți în Statele Unite. În cadrul vizitei sale, Irina a împărtășit detalii despre viața sa în America, alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink.

În prezent, la 17 ani, Irina locuiește în Malibu și se declară extrem de mulțumită de viața sa în Statele Unite. Deși are toate facilitățile necesare, Irina a ales să lucreze ca ospătăriță într-un restaurant italian din Los Angeles. „Este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț”, a declarat ea pentru WOWbiz.ro.

Deși îi lipsește mult tatăl ei, Irina nu și-ar dori să se mute înapoi în România. Ea a menționat că și-a obținut permisul de conducere la 16 ani și și-a achiziționat propria mașină, fiind foarte implicată în proiectele școlare și având diverse realizări notabile în Malibu.

Irina a mărturisit că a moștenit de la tatăl ei dorința de a învăța constant. „O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, a spus ea.

În ceea ce privește viața personală, Irina trăiește prima sa experiență amoroasă în America, având un prieten de origine franceză, cunoscut în liceu. Deși Irinel Columbeanu știe despre relația fiicei sale, nu l-a întâlnit încă pe tânăr. „În curând s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și atunci s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu-l cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere. Mi-a spus niște nume franțuzești ale unor colegi de-ai ei, care probabil sunt de origine franceză. Mai multe nu știu. Țin legătura și cu Monica, am observat că este destul de cunoscută în America. Nu știu dacă a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși”, a menționat fostul milionar.

Irinel Columbeanu este extrem de mândru de independența și realizările fiicei sale. „Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a adăugat el.

Astfel, Irina Columbeanu trăiește o viață plină de satisfacții în Statele Unite, îmbinând studiile cu munca și având alături o familie care o susține necondiționat.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts