Showbiz

Irina Columbeanu: Vacanță de lux în România

Irina Columbeanu: Vacanță de lux în România

Irina Columbeanu a făcut furori în Cluj-Napoca cu o ținută spectaculoasă în valoare de peste 10.000 de euro, demonstrând că a moștenit pasiunea pentru lux de la mama sa, Monica Gabor. Adolescenta de 16 ani a venit în România pentru a-și vedea tatăl, Irinel Columbeanu, după o absență de șase ani.

Reîntâlnire emoționantă după șase ani

Irinel Columbeanu, fericit ca niciodată, a avut parte de o reîntâlnire emoționantă cu fiica sa, Irina. Deși spera ca Monica Gabor să o însoțească, Irina a călătorit singură în România pentru a petrece timp cu tatăl ei.

Irina și-a schimbat look-ul, impresionându-și tatăl cu o tunsoare nouă și o ținută elegantă, inclusiv un ghiozdan de brand evaluat la aproximativ 2.000 de euro.

Vacanță de lux la Cluj-Napoca

Irina și Irinel Columbeanu au petrecut câteva zile la Cluj-Napoca, unde tânăra a fost surprinsă purtând o ținută impresionantă: o cămașă de mătase, o fustă scurtă și o geantă Chanel de peste 10.000 de euro. Această pasiune pentru lux este evidentă, Irina fiind crescută într-un mediu unde astfel de accesorii erau o normă.

Viața lui Irinel Columbeanu în prezent

În timp ce Irina trăiește o viață de lux în Statele Unite, alături de mama sa și iubitul acesteia, Mr. Pink, Irinel Columbeanu duce o viață modestă într-un azil din Ghermănești. Fostul om de afaceri a pierdut întreaga avere și acum trăiește din ajutorul prietenilor.

Deși și-a pierdut vila luxoasă și locuiește într-un azil, Irinel Columbeanu păstrează cu drag amintirile din vremurile sale de glorie. În camera sa, păstrează câteva geamantane Louis Vuitton cumpărate în timpul unei vizite la Paris cu Monica Gabor.

Amintiri și nostalgie

„Culmea este că nu pot zice că mă plâng. Evident, e greu să pleci dintr-o vilă cu 18 camere și 18 băi și să ajungi instituționalizat printre bătrâni, dar domnul Cassian și personalul de aici mă fac să mă simt ca acasă”, a spus Irinel Columbeanu.

De asemenea, a explicat importanța obiectelor sale de lux: „Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta știe mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului.”

Irinel a mai adăugat: „Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum.”

Această reîntâlnire între Irina și Irinel Columbeanu nu este doar o ocazie de a petrece timp împreună, ci și o oportunitate de a reflecta asupra schimbărilor din viețile lor. Irina aduce cu ea luxul și eleganța, în timp ce Irinel își trăiește zilele cu amintiri prețioase și speranța unui viitor mai bun.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts