Showbiz

Irina Columbeanu, Reîntâlnire Emoționantă cu Tatăl său după Șase Ani

Irina Columbeanu, Reîntâlnire Emoționantă cu Tatăl său după Șase Ani

Recent, Irina Columbeanu, fiica fostului om de afaceri Irinel Columbeanu, s-a întors în România pentru a-și revedea tatăl după șase ani de absență. Irina a plecat în Statele Unite împreună cu mama sa, Monica Gabor, la vârsta de 11 ani și nu a mai revenit în țară până acum.

Vineri, 14 iunie, Irina a sosit la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, unde a fost întâmpinată cu emoție de tatăl ei, care i-a oferit un buchet de flori. Întâlnirea a fost marcată de îmbrățișări și conversații pline de emoție, cei doi fiind vizibil mișcați de revedere.

Această vizită a fost o surpriză uriașă pentru Irinel Columbeanu, care nu și-a mai văzut fiica de aproximativ șase ani. Povestea revederii lor a atras atenția multor români, unii dintre ei oferindu-i sprijin financiar lui Irinel în această perioadă dificilă din viața sa.

Într-o emisiune recentă, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre această revedere și despre cum arată acum Irina, la vârsta de 17 ani.

“Irinel Columbeanu și-a revăzut după ani fetița. A fost un moment emoționant, asta mică e dulce, e normală. Uită-te cât e de frumoasă, fără buze, fără gene. E un copil.”, a spus Teo Trandafir.

Ilinca Vandici a adăugat: “Are 17 ani totuși. Dacă ne gândim ce ținute și machiaje am văzut la balurile de absolvire.”

“Da, arată de 25 de ani.”, a continuat colega sa de platou.

Teo Trandafir a reflectat și asupra echilibrului găsit de Irina, subliniind că acest lucru este și meritul Monicăi Gabor: “Dar Irinuca nu, dimpotrivă, ceea ce mă bucură, pentru că înseamnă că și-a găsit echilibrul. Aici mă refer și la Monica, chiar dacă lumea a zis că cine știe ce o să facă, având în vedere trecutul, dar uite, ăsta-i rezultatul, oglinda. Cât e de frumoasă Irinuca, superbă.”

Teo și-a amintit și de primul contact pe care l-a avut cu Irina, când părinții ei, Monica și Irinel, au adus-o pe micuță în platoul emisiunii după botez: “Haide să-ți povestesc ceva, lucram la altă televiziune. Au venit ea și el, Monica și Irinel cu un coșuleț în care era Irinuca, după botez. Și acum o văd aici, nu-mi place. E frumoasă, dar nici chiar așa.”

Ilinca Vandici a apreciat și ea gestul nașului lui Irinel Columbeanu, care a facilitat această reîntâlnire: “Mie mi se pare superb faptul că cineva, adică nașul lui Irinel Columbeanu, a înlesnit întâlnirea lor. Din câte am înțeles, nu s-au mai văzut de 6 ani de zile și pentru că știe toată lumea ce situația grea are domnul Irinel, nu cred că putea face ca acest lucru să fie posibil. E un cadou care să-i mângâie sufletul. Foarte frumos.”

Emoțiile au fost atât de puternice încât Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la TV, după ce a văzut declarațiile emoționante ale Irinei la revenirea în România: „E ceva unic”.

Această revedere a fost o dovadă a legăturilor familiale profunde și a iubirii care transcende distanțele și timpul, lăsând o impresie puternică asupra tuturor celor care au urmărit povestea.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts