Showbiz

Irina Columbeanu: Discursul Admirabil al Tinerei Despre Sacrificiile Tatălui Său

Irina Columbeanu: Discursul Admirabil al Tinerei Despre Sacrificiile Tatălui Său

Irina Columbeanu: “Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine”. Discursul admirabil al tinerei

Irina Columbeanu a reușit să câștige respectul și admirația publicului în doar câteva minute. Ne-a fost suficient să vedem reacția ei sinceră și emoționantă la aeroport, când și-a reîntâlnit tatăl, și să-i ascultăm primele declarații.

Cu o combinație de respect, blândețe și recunoștință, Irinuca reprezintă bijuteria pe care Irinel Columbeanu a modelat-o cu grijă și pe care i-a încredințat-o Monicăi. Este de menționat că și Monica Gabor a contribuit semnificativ la menținerea acestei străluciri.

După 6 ani petrecuți în America, Irina Columbeanu a revenit în România pe 14 iunie, așa cum a anunțat mama sa, Monica Gabor. La aeroport, ea a fost întâmpinată de tatăl său, Irinel Columbeanu, de nașul Matei Miko și de echipa emisiunii online „Fiță cu Adiță”. Această emisiune va difuza vineri (21 iunie) o ediție specială, în care Irinel și Irina vor fi intervievați de Adi Voicu.

Reîntâlnirea dintre Irinel și fiica lui a fost deja un subiect intens discutat, iar reacțiile lor naturale au fost apreciate de toți cei prezenți. Gesturile stângace ale lui Irinel, care i-a oferit fiicei un buchet de flori superb, au fost firești și au emoționat pe oricine. Bucuria Irinei de a-și revedea tatăl după 6 ani poate fi înțeleasă de orice copil.

Irina Columbeanu, declarații emoționante despre tatăl ei

Acum, avem ocazia să o cunoaștem mai bine pe Irinuca prin discursul ei matur, blând, înțelept și recunoscător. Cine ar fi crezut că o adolescentă crescută în luxul de la Izvorani și Malibu poate rămâne atât de echilibrată?

Nu doar discursul său, ci și vestimentația, accesoriile și atitudinea ei au demonstrat decența și maturitatea unei adolescente de 17 ani.

Un mare BRAVO pentru Irinel, care a avut grijă de Irina după divorțul de Monica, dar și un BRAVO pentru Monica, care împreună cu Mr. Pink, noul ei soț, a gestionat cu succes perioada adolescenței fiicei lor. Ascultați-o pe Irina cât de frumos vorbește despre tatăl ei!

“Mi-a fost tare dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă. Sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt din nou aici, după 6 ani. În acești 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult, numai că a fost o schimbare foarte bună, pozitivă. Sunt recunoscătoare că am putut să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc!

Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu.

La rândul său, Irinel a reacționat: „Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bun venit în țara ei natală.”

Reîntâlnirea dintre Irina și tatăl său a fost o scenă plină de emoție și bucurie, subliniind legătura puternică dintre ei și aprecierea profundă pe care o are Irina pentru tatăl său.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts