Showbiz

Ionuț Dolănescu împărtășește detalii despre căsnicia sa cu Doinița: O relație plină de iubire și armonie

Ionuț Dolănescu împărtășește detalii despre căsnicia sa cu Doinița: O relație plină de iubire și armonie

Ionuț Dolănescu, un nume cunoscut în peisajul muzical românesc, se bucură de o relație de poveste alături de soția sa, Doinița. Într-un interviu recent, artistul a deschis inima și a vorbit despre legătura specială pe care o are cu partenera sa de viață.

Ionuț a mărturisit că, din momentul în care a întâlnit-o pe Doinița, a știut că ea va fi aleasa inimii sale pentru totdeauna. „Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint!”, a declarat el pentru Formula AS.

Despre Doinița, Ionuț spune că este nu doar o soție iubitoare, dar și o gospodină exemplară, dedicată familiei lor. „Este o veritabilă gospodină și o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi și tocmai de aceea o respect și o iubesc enorm. Doiniţa este liniștea, fericirea și viața mea. Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a adăugat el.

În cadrul aceleiași discuții, Ionuț a povestit și despre fratele său, Dragoș Dolănescu, care a avut o abordare neobișnuită față de vaccinare. Dragoș a decis să se vaccineze de cinci ori cu trei vaccinuri diferite pentru a demonstra siguranța acestora. „Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costă Rica. Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Râca și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani”, a relatat Dragoș pentru Click!.

Ionuț Dolănescu continuă să fie o sursă de inspirație nu doar pe scenă, dar și în viața personală, demonstrând că dragostea, respectul și dedicarea sunt elemente esențiale pentru un mariaj fericit și durabil.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts