Showbiz

Ioana Năstase Rupe Tăcerea: Durerile și Provocările unei Relații

Ioana Năstase Rupe Tăcerea: Durerile și Provocările unei Relații

Ioana Năstase a făcut recent declarații surprinzătoare despre relația sa cu celebrul tenismen Ilie Năstase. Deși din exterior părea că mariajul lor este solid, Ioana a dezvăluit că lucrurile nu sunt deloc așa cum par. Relația lor, începută în 2018, a trecut prin numeroase încercări și momente de cumpănă.

Întâlnirea și Căsătoria

Povestea lor a început într-un restaurant de pe litoral în 2018, când Ilie Năstase era pe cale să divorțeze de a patra sa soție, Brigitte Pastramă. După schimbul de numere de telefon, Ilie a invitat-o pe Ioana într-o vacanță în Sardinia, iar de atunci, cei doi au rămas împreună. Căsătoria lor a avut loc în 2019, în orașul natal al Ioanei, Hârșova, județul Constanța.

Probleme și Încercări de Divorț

În 2021, Ioana a inițiat procedurile de divorț de două ori. Totuși, în primăvara anului următor, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor. Cu toate acestea, Ioana a continuat să simtă că ceva nu este în regulă în mariajul lor.

„Am niște supărări în suflet care mă macină de ceva timp. Este postul Paștelui și trebuie să maschez multe. Eu am fost și sunt genul de femeie care a mascat foarte multe lucruri. Am foarte multe dureri sufletești, dar o să vină și ziua când o să vorbesc despre tot ce se întâmplă în mariajul meu. Chiar și așa, în ciuda problemelor, nu se pune vorba de un divorț. Simt că am sufletul foarte încărcat. A trebuit să fac foarte multe lucruri împotriva voinței mele,” a mărturisit Ioana Năstase.

Viața în Minciună

Ioana a declarat că nu mai poate trăi în minciună și că i-a fost foarte greu să ascundă adevărul. „Mereu am ținut postul Paștelui, am avut o familie care mereu a respectat tradițiile. Sunt o persoană foarte credincioasă, așa am fost mereu, o să merg și la Înviere, anul acesta, normal. Credința pe care o port mereu în suflet a reușit să mă salveze din multe situații. Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul. Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot,” a mai declarat Ioana Năstase.

Violență și Reconciliere

În ianuarie 2021, Ioana a declarat că a fost victima violenței fizice din partea soțului ei, Ilie Năstase. Cu toate acestea, nu a solicitat imediat divorțul, oferindu-i lui Ilie o șansă de a-și schimba comportamentul. Neobservând nicio îmbunătățire, Ioana a depus actele de divorț în luna martie a aceluiași an.

Deși a retras ulterior cererea de divorț, în luna octombrie a revenit asupra deciziei sale, afirmând că nu mai poate tolera situația și a depus din nou actele de divorț. Totuși, în primăvara anului 2022, Ioana a renunțat din nou la intenția de a divorța, considerându-l pe Ilie Năstase singurul ei sprijin.

Istoria Maritală a lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a avut o viață personală tumultuoasă, fiind căsătorit de cinci ori. Prima sa soție a fost modelul belgian Dominique Grazia, cu care a avut o fiică, Nathalie. A doua soție a fost actrița Adelaide Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. A treia căsătorie a fost cu Amalia Năstase, având două fiice, Alessia și Emma. Între 2013 și 2018, a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar din 2019 este căsătorit cu Ioana Simion, care a avut și ea un mariaj anterior, având un fiu, Teo.

Relația dintre Ioana și Ilie Năstase este una complexă, marcată de provocări și încercări. Ioana continuă să își exprime durerea și frustrarea, dar și speranța că va veni ziua când va putea vorbi deschis despre toate dificultățile întâmpinate.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts