Generale

Incident șocant în Iași: Bărbat de 67 de ani, agresat de soție

Incident șocant în Iași: Bărbat de 67 de ani, agresat de soție

Într-o seară aparent obișnuită în satul Motca din județul Iași, liniștea a fost tulburată de un eveniment nefericit care a necesitat intervenția rapidă a serviciilor de urgență. Ștefan Cucoș, un localnic de 67 de ani, s-a întors acasă de la muncă, vizibil epuizat. După ce a luat cina, intenționând să se odihnească, situația a degenerat rapid într-un conflict sever cu soția sa.

Conflictul dintre Ștefan și soția lui pare să fi avut la bază nemulțumiri adânc înrădăcinate legate de intimitatea lor. Conform spuselor femeii, frustrarea acesteia a atins un punct culminant, iar în căldura momentului, a recurs la un gest extrem de violent. „Dar ce? Eu ce sunt aici? Nu a vrut, i-am dat eu cu vârf și îndesat!!”, a exclamat aceasta, potrivit sursei dorcudor.ro.

Momentul tensiunii a culminat când femeia, într-un acces de furie, l-a lovit pe Ștefan cu un scaun în cap, lăsându-l pe acesta rănit grav. Plin de sânge și cu dureri acute, bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul din Pașcani. Pe drum spre spital, Ștefan a povestit că nu este prima dată când soția sa apelează la violență, dar a mărturisit că îi era rușine să împărtășească cu alții aceste detalii alarmante ale vieții sale conjugale.

Acest incident ridică serioase întrebări despre dinamica relațiilor domestice și necesitatea sprijinului comunitar și a accesului la resurse pentru victimele violenței în familie. Situații ca aceasta demonstrează că violența în familie poate afecta persoane de orice vârstă și gen, iar comunitatea trebuie să fie vigilentă și să ofere suport acolo unde este nevoie.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts