Showbiz

Imagini rare cu fiica Adelinei Pestrițu: cum s-a transformat Zeny la 6 ani

Imagini rare cu fiica Adelinei Pestrițu: cum s-a transformat Zeny la 6 ani

În luna august, fiica Adelinei Pestrițu, Zeny, își va sărbători cea de-a șasea aniversare, iar curiozitatea fanilor despre cum arată în prezent este mare. Această dorință de a o vedea vine după ce Adelina și soțul ei, Virgil Șteblea, au hotărât să protejeze intimitatea micuței, limitând aparițiile publice și postările pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu a explicat cu câțiva ani în urmă că dorința de a o ține departe de atenția publicului vine din instinctul de a-și proteja fiica. Cu toate acestea, ocazional împărtășește cu fanii evoluția lui Zeny, dezvăluindu-le mici momente din viața micuței. Recent, a făcut o excepție, postând o fotografie cu Zeny îmbrăcată într-o rochie albă. Aproape două milioane de urmăritori au apreciat imaginea și au remarcat cât de stilată și adorabilă a devenit la aproape 6 ani, reflectând influența mamei sale.

Adelina povestea acum ceva timp decizia de a o ține pe Zeny departe de ochii publicului, după ce anterior îi crease un cont propriu pe social media în primii ani. „Nu pot să spun că acum o să o postez foarte des. Mai răruț că este mai drăguț, vorba clasică. Dar cred că, din când în când, este frumos să o mai vadă și cei din comunitatea mea pentru că primeam mii de mesaje, fără niciun fel de exagerare. Tocmai pentru că atunci am simțit să luăm așa o pauză de la rețelele de socializare, simțeam încărcătura negativă, simțeam nevoia să o țin departe, să o protejez.”

Împreună cu soțul ei, Virgil, Adelina a decis să posteze ocazional câte o poză cu fiica lor, având mereu grijă să o protejeze și să o pună pe primul loc. „O mamă nu are cum să îți explice de ce a simțit așa și nu așa. Pentru ea, lucrurile sunt pe moment, se gândește întotdeauna la binele copilului ei.”

Anul trecut, într-un interviu, Adelina a explicat modul în care gestionează tehnologia în viața lui Zeny: „Am încercat cumva să găsim calea de mijloc, deși nu întotdeauna ne iese. Nu o restricționăm de la tehnologie, pentru că ar fi anormal să o privăm de la beneficiile ei într-o eră unde totul este tehnologizat și evoluția e constantă. Dar i-am explicat că excesul nu este bun și poate cauza probleme de sănătate. A înțeles și nu suntem nevoiți să îi spunem asta în mod repetat. De multe ori închide din proprie inițiativă și spune: ‘Gata cu tableta!’”

Păstrând un echilibru între intimitate și comunicarea cu comunitatea lor, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea continuă să își protejeze fiica, oferindu-i astfel un mediu sigur în care să crească.

Imagini rare cu fiica Adelinei Pestrițu: cum s-a transformat Zeny la 6 aniImagini rare cu fiica Adelinei Pestrițu: cum s-a transformat Zeny la 6 ani

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts