Showbiz

Gigi Becali: Generozitatea Latifundiarului din Pipera

Gigi Becali: Generozitatea Latifundiarului din Pipera

În vârstă de 60 de ani, Gigi Becali continuă să respecte cu strictețe tradițiile creștine, oferind ajutor celor aflați în nevoie, mai ales în zilele de sărbătoare. Acest weekend nu a fost o excepție, când latifundiarul a dăruit bani celor care i-au cerut ajutorul în fața palatului său din zona Aviatorilor.

Îmbrăcat într-un pulover deschis la culoare, cu guler de blană maro și ciocate de piele, Gigi Becali și-a făcut apariția la palatul său din nordul Bucureștiului, conducând un bolid elegant, conform celor relatate de click.ro. La scurt timp după sosirea sa, mai mulți oameni s-au adunat în fața clădirii somptuoase pe care o deține, în speranța de a primi ajutor.

Printre cei prezenți se afla și un tânăr cu dizabilități, care i-a povestit latifundiarului despre greutățile prin care trece. Înduioșat de situația acestuia, Becali i-a oferit bărbatului fără un picior 200 de lei. Aceeași sumă a fost oferită și altor două femei, dintre care una avea în brațe un băiețel de nici doi ani, iar cealaltă două fetițe îmbrăcate în culori vii. Femeile au răspuns la câteva întrebări puse de Becali, cu privirea plecată în pământ.

Generozitatea lui Gigi Becali nu s-a oprit aici. În doar câteva minute, alte persoane s-au bucurat de pomana sa. După ce oamenii au început să se retragă, Becali l-a chemat încă o dată pe bărbatul aflat în cârje, oferindu-i „ultima bacnotă pe care a mai găsit-o în buzunare”. Ulterior, latifundiarul s-a retras în spatele porților palatului său, însoțit de bodyguardul care a fost alături de el pe tot parcursul acestor momente de binefacere.

Generozitatea lui Gigi Becali este bine cunoscută, iar gesturile sale umanitare continuă să aducă bucurie și speranță în viețile celor care au nevoie de ajutor. Faptele sale reflectă o dedicare sinceră față de valorile creștine și dorința de a sprijini comunitatea din care face parte.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts