Showbiz

Gheorghe Turda: Dragostea nu ține cont de vârstă și planuri mari de viitor

Gheorghe Turda: Dragostea nu ține cont de vârstă și planuri mari de viitor

Gheorghe Turda, renumitul cântăreț de muzică populară, continuă să creadă în puterea dragostei, în ciuda dezamăgirilor trăite de-a lungul vieții. Chiar dacă a fost trădat și înșelat, Turda nu și-a pierdut speranța și este gata să călătorească până la capătul lumii pentru femeia iubită.

La vârsta de 75 de ani, artistul crede cu tărie că singurătatea poate fi devastatoare, dar nu îi permite să-l descurajeze. Turda este convins că își va reface viața și că dragostea adevărată îl așteaptă.

„Peste două săptămâni plec în Germania, am trei concerte la Nürnberg, împreună cu finii mei, cu Dan Helciug, și vor cânta și ei. Urmează apoi să plec la Paris și apoi îmi voi face o vacanță în Grecia.

Apoi voi merge și în America, în Canada, voi umbla mult. Ar fi trebuit să merg mai des că acolo sunt prietenii mei. Acolo locuiește și fosta mea iubită și vreau să stau mai mult. Acum, depinde cât voi putea să stau. Eu și fosta mea iubită suntem în relații foarte bune.

Voi face plimbări la Toronto, la Montreal, apoi voi face o vacanță în America de Sud. Vreau să merg în Cuba sau în Punta Cana. Am mai fost acolo. Va fi o vară plină”, a declarat Gheorghe Turda pentru Fanatik.

Chiar dacă a trecut prin momente dificile și relații care nu au funcționat, Gheorghe Turda rămâne optimist și deschis spre noi experiențe. Planurile sale de călătorie sunt ample și diverse, reflectând dorința de a explora și de a se bucura de viață.

Pentru toți cei care admiră cariera și perseverența lui Gheorghe Turda, acest mesaj este unul de inspirație. Indiferent de vârstă, este important să rămâi deschis la noi oportunități și să crezi în iubire. Vara aceasta, Turda promite să fie plină de aventuri și noi începuturi, atât pe plan profesional, cât și personal.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts