Showbiz

Gabriela Cristea s-a apucat de vândut cozonaci pe internet – Ce preț are un cozonac

Gabriela Cristea s-a apucat de vândut cozonaci pe internet - Ce preț are un cozonac

Gabriela Cristea, binecunoscuta personalitate din lumea televiziunii, își surprinde fanii cu o inițiativă antreprenorială inedită. Alături de partenerul său de viață, Gabriela își canalizează pasiunea pentru gătit într-o afacere de familie, oferind publicului o gamă variată de cozonaci artizanali. Această afacere vine să completeze portofoliul vedetei, care include deja o linie de îmbrăcăminte.

În dorința de a împărtăși bucuria sărbătorilor și a momentelor speciale cu fanii săi, Gabriela a creat un site dedicat, unde gurmanzii pot alege dintr-o selecție de cozonaci preparați după rețete autentice și inovative. Sortimentele disponibile includ arome îndrăznețe și combinații surprinzătoare, de la clasica ciocolată și nuci până la fistic, piure de măr și chiar cremă de caramel sărat.

Prețurile acestor capodopere culinare variază între 85 și 140 de lei, reflectând calitatea ingredientelor și atenția pe care Gabriela le dedică fiecărui cozonac în parte. Fiecare dintre aceste delicii cântărește aproximativ 900 de grame și este făurit cu multă dragoste și grijă, promițând o experiență gustativă memorabilă.

Prin intermediul rețelelor sociale, Gabriela le-a oferit admiratorilor un mic teaser al ceea ce îi așteaptă, încurajându-i să viziteze site-ul și să plaseze comenzi. Cu un sistem de comandă și livrare bine pus la punct, fanii pot avea parte de aceste minunății artizanale chiar la ușa lor.

Gabriela Cristea reușește astfel să se reinventeze și să-și extindă orizonturile dincolo de cariera în televiziune, demonstrând că pasiunea și dedicarea pot transforma orice hobby într-o afacere de succes.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts