Showbiz

Gabriela Cristea Spune Adevărul Despre Testul De Sarcină și Coșmarul Din Căsnicie

Gabriela Cristea Spune Adevărul Despre Testul De Sarcină și Coșmarul Din Căsnicie

Gabriela Cristea a fost recent întrebată dacă își mai dorește copii și a răspuns cu sinceritate că nu, dar a recunoscut că a trecut prin mari emoții gândindu-se că ar putea fi însărcinată. Din fericire pentru ea, testul de sarcină a ieșit negativ.

„Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut, într-adevăr, un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe,” i-a spus Gabriela Cristea moderatoarei Cristina Șișcanu, discutând despre posibilitatea de a deveni din nou mamă.

Dezvăluiri Fără Perdea Despre Coșmarul Din Căsnicie

Gabriela Cristea a avut o căsnicie dificilă cu Marcel Toader, care a durat cinci ani și a lăsat urme adânci asupra vedetei. Ea a vorbit deschis despre experiențele dureroase prin care a trecut și despre cum acestea au afectat-o.

În acea perioadă, Gabriela a fost nevoită să caute ajutor de la un psiholog pentru a putea face față situației. Vedeta a dezvăluit că i-a fost foarte greu să depășească momentele de coșmar din căsnicia cu Marcel Toader.

Un alt aspect al acelei perioade a fost stresul imens din cauza muncii. Gabriela câștiga un salariu de 20.000 de euro pe lună, dar ritmul de muncă era epuizant. Programul ei începea la 7 dimineața și se termina după miezul nopții, cu singura zi de odihnă duminica.

„Eu am zis că vreau să mă opresc. Că vreau să fac o pauză măcar de un an, să-mi iau un an în care să nu fac nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc efectiv. (…). El nu a fost de acord,” a mărturisit Gabriela, adăugând că presiunea constantă și lipsa de susținere au contribuit la problemele ei de sănătate, inclusiv cele legate de tiroidă.

Experiențele trăite de Gabriela Cristea sunt un exemplu de curaj și reziliență, arătând că este posibil să depășești momentele dificile și să mergi mai departe, indiferent de obstacolele întâlnite.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts