Showbiz

Gabriela Cristea și-a împlinit visul: Noua mașină de lux și reacția ei surprinzătoare

Gabriela Cristea și-a împlinit visul: Noua mașină de lux și reacția ei surprinzătoare

Gabriela Cristea și-a împlinit un vis: Noua sa mașină de lux

Gabriela Cristea nu stă degeaba și se asigură că fiecare efort depus este răsplătit. Recent, vedeta a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele sociale o realizare importantă: și-a cumpărat mașina mult visată.

De la începutul anului, Gabriela a început să caute o mașină nouă, însă indecizia asupra modelului perfect a prelungit procesul. Însă, zilele trecute, prezentatoarea TV a anunțat cu bucurie că și-a achiziționat în sfârșit mașina dorită.

Tavi Clonda, sprijinul din umbră

Tavi Clonda, soțul Gabrielei, a jucat un rol esențial în această achiziție. El s-a ocupat de configurarea mașinii, alegând dotările exact cum și le dorea soția sa. De asemenea, a filmat reacția plină de entuziasm a Gabrielei în momentul în care aceasta a văzut mașina pentru prima dată.

Noua mașină a Gabrielei, un Mercedes GLC 300e alb hibrid, vine cu o mulțime de facilități moderne, inclusiv navigație, recunoaștere a amprentei și volan sport. „Vai, ce frumoasă e. Și miroase a nouă. Mamă. E superbă”, a exclamat Gabriela, vizibil încântată, în videoclipul postat pe Facebook.

O achiziție bine planificată

Cu câteva luni înainte, Gabriela recunoștea că folosea des mașina soțului său, motiv pentru care a decis să-și cumpere și ea una proprie. Achiziția a fost realizată prin leasing, ceea ce înseamnă că vedeta și soțul ei vor avea de achitat rate pentru o perioadă.

Prețul unui Mercedes GLC 300e poate varia semnificativ, pornind de la 35.000 de euro și ajungând până la 90.000 de euro, în funcție de dotările alese și de anul fabricației. Gabriela a ales un model cu un interior special, care îi satisface toate cerințele.

Gabriela Cristea, fericită cu noua achiziție

Deși este extrem de mulțumită de noua sa mașină, Gabriela a menționat că ar schimba doar culoarea. Într-o notă amuzantă, ea a spus: „Mi-a făcut soțul o «sorcovă» de mașină, pentru că pare că modelul acesta este cea mai dotată mașina din România. Oamenii sunt mai sănătoși, noi … Așa că, atenție! Dați-vă la o parte în trafic, că vin eu!”

Achiziția Gabrielei Cristea demonstrează încă o dată că, prin muncă și determinare, orice vis poate deveni realitate. Vedeta continuă să inspire și să arate că pasiunea și efortul nu rămân niciodată nerăsplătite.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts