Showbiz

Gabriela Cristea Răspunde Criticilor După Lansarea Afacerii Sale cu Cozonaci

Gabriela Cristea Răspunde Criticilor După Lansarea Afacerii Sale cu Cozonaci

Recent, Gabriela Cristea, una dintre cele mai apreciate figuri din televiziunea românească, a intrat în vizorul opiniei publice nu doar pentru realizările sale profesionale, ci și pentru pasul său îndrăzneț în lumea afacerilor. Prin lansarea unei linii de cozonaci și zacuscă, Gabriela a dorit să își diversifice activitățile, dar acest lucru a adus cu sine și o serie de comentarii negative din partea unor urmăritori.

Gabriela a construit o carieră impresionantă pe micile ecrane, câștigând inimile a milioane de români cu devotamentul și sinceritatea sa. Dincolo de camerele de filmat, viața ei este la fel de dinamică și dedicată familiei, având alături un soț iubitor și două fiice adorabile. Cu toate acestea, succesul nu i-a fost servit pe tavă, ci a fost rezultatul muncii asidue și al multor sacrificii.

Deși Gabriela este activă pe rețelele sociale și împărtășește deschis diverse aspecte ale vieții sale, recent a fost nevoită să se confrunte cu critici dure legate de noua sa inițiativă antreprenorială. În fața acestor reacții, prezentatoarea nu a stat pe gânduri și a venit cu o replică pe măsură, pe care a exprimat-o direct pe platformele online:

“Dragilor, am senzatia ca traim in tara cu susul in jos. Vreau sa vorbesc despre un subiect care mi-a atras atentia in mod deosebit in ultima perioada pentru ca sunt foarte multe comentarii care ma blameaza pe mine pentru ca muncesc. Mi se pare incredibil sa faci asta. Adica sa-i spui unui om „Nu te mai saturi de bani, ce muncesti atat? Esti calica, esti zgarcita”

Sa ma faca in toate felurile doar pentru ca muncesc. Sa-i spui unui om care de dimineata, de cand se trezeste si pana seara, cand pune capul pe perna, nu face altceva decat sa alerge pentru familia lui, sa-l blamezi si sa arunci cu noroi in el. „Nu iti mai ajunge”, cam astea sunt cuvintele.

In tara asta, fiecare este liber sa munceasca atat considera de cuviinta. Ce credeti? Nu de mine care muncesc ar trebui sa va luati, ci de trantorii care asteapta si intind mana sa li se dea, dar nu, aia sunt buni (…).

Eu m-am nascut in perioada in care chiar trebuia sa muncesti ca sa castigi un ban. Primul meu salariu, asta se intampla prin 1994, am avut 100 de dolari, era un salariu bunicel la vremea respectiva, evident ca acum nu ne-ar ajunge nici de utilitati.

De atunci de la 100 de dolari si pana in prezent am facut eforturi foarte mari. (…)”

În concluzie, Gabriela Cristea își continuă drumul în afaceri cu determinare, reușind să îmbine cu succes viața profesională cu cea personală, răspunzând cu tărie și deschidere la orice provocare care îi iese în cale.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts