Showbiz

Gabriela Cristea răbufnește: „N-am să permit nimănui pe care îl primesc în casă să mă jignească…”

Gabriela Cristea răbufnește: „N-am să permit nimănui pe care îl primesc în casă să mă jignească…”

Gabriela Cristea, cunoscută pentru deschiderea cu care își împărtășește viața de zi cu zi cu admiratorii săi, a avut o reacție vehementă recent. Prezentatoarea a fost ținta multor comentarii și mesaje jignitoare, ceea ce a determinat-o să ia atitudine publică.

Soția lui Tavi Clonda și-a exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare, dezvăluind că nu va mai tolera jignirile. Gabriela Cristea a ales să vorbească deschis despre experiențele sale, subliniind că a fost atacată de internauți pentru simplul fapt că a apărut în fața lor fără machiaj sau aranjată.

Prezentatoarea explică faptul că scopul său este să promoveze normalitatea și autenticitatea. Ea a spus: „Știți că fac un vlog zilnic și încerc să vă prezint lucrurile frumoase, dar și pe cele mai puțin frumoase din viața mea. Am încercat întotdeauna, cu sinceritate și cu deschidere, să vă spun ce simt și cum simt. Asta, însă, nu înseamnă că mi-a adus doar laude, ci și foarte multe critici.”

Gabriela a subliniat că este deschisă la critici constructive, dar nu tolerează jignirile gratuite. „Nu mă deranjează niciunele atâta timp cât sunt argumente. Când vine vorba de jignit mă deranjează foarte tare. Ceea ce pot să vă spun e că, în ciuda faptului că eu muncesc și încerc să fac lucruri, sunt deseori jignită”, a declarat ea.

De asemenea, vedeta a menționat că unele dintre cele mai dure comentarii vin de la persoane la care nu s-ar fi așteptat. „Au fost multe momente în care m-am întrebat de ce suntem atât de răi și de ce avem tendința de a îi judeca pe alții. Cineva mi-a zis: Arăți ca o balenă. Asta nu mă mai afectează, e la ordinea zilei, dar am fost curioasă să văd cine își permite să spună chestia asta. M-am dus pe pagina de Facebook a acelei persoane și ce credeți, era o doamnă supraponderală, o doamnă care se vedea că nu se îngrijește în general și totuși și-a permis să zică aceste lucruri despre mine”, a povestit Gabriela.

Prezentatoarea a punctat că normalitatea și autenticitatea ar trebui să fie promovate mai mult decât machiajul. „Aud deseori: De ce apari nemachiată? Pentru că încerc să promovez normalitatea. Normalitatea unei femei nu înseamnă că atunci când se trezește sare direct în papuci și își pune o tonă de machiaj pe față. Eu fac asta în fiecare zi pentru că trebuie să merg la emisiune, dar atunci când nu merg, nu mă machiez. Încerc să fiu normală și naturală, iar lucrurile astea ar trebui să fie promovate, nu machiajul”, a subliniat ea.

Gabriela Cristea le-a transmis celor care o critică să nu o mai urmărească dacă nu le place ceea ce postează. „Ieri, de exemplu, am postat o rețetă de ciorbă de burtă așa cum o fac eu. N-am spus niciodată că rețetele pe care le fac eu sunt cele mai bune. Mi-a comentat cineva: Asta este orice numai ciorbă de burtă nu e. Nu e rețeta adevărată. Nici nu am zis că este, este doar cea pe care o fac eu. Facebook a pus acolo un buton prin care poți să mă blochezi și în felul acesta nu mai poți să mă vezi, cum nici eu nu mai pot să te văd pe tine”, a explicat ea.

În încheiere, Gabriela Cristea a reiterat că nu va permite nimănui să o jignească doar pentru că este o persoană publică. „Aud tot mai des: Ești persoană publică, asumă-ți!(…) N-am să permit nimănui pe care îl primesc în casă sau pe rețelele de socializare să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr”, a mai spus ea.

Aceasta reacție a Gabrielei Cristea evidențiază o problemă reală cu care se confruntă multe persoane publice în era digitală: hărțuirea online. Prin mesajul său, prezentatoarea speră să inspire mai multă empatie și respect în interacțiunile pe internet.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts